Doğacak oğluma isim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aybr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aybr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Allah nasip ederse yakında bir oğlum aramıza katılacak..

"ÖMER" İSİMİNE UYGUN İKİNCİ İSİM ARIYORUZ.ANLAMI GÜZEL OLAN ERKEK ÇOCUĞU İSİMİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Hocam başlığa girerken ÖMER ismini önerecektim ki zaten varmış :) Faruk 2.ismi olabilir

Hz. Ömer’in lakabı ise herkes tarafından bilinen ‘FARUK’tur. ‘Faruk’ iyiyi kötüyü, hakkı batıldan en iyi ayıran manasını ihtiva etmektedir. Bu lakab, Hz. Ömer’e Peygamber Efendimiz (s.a.v.) tarafından konulmuştur.

ömer faruk

KAFKAS YADA ARAS ÇOK HOŞUMA GİDİYOR ;)
YADA HAMZA DA TATLI BİRAZ GELİYOR AMA ESKİDE OLABİLİR
AYRICA ÖNEMLİ BİR UYARI ÇOCUGA TAKTIGINIZ İSİM ÇOCUK BÜYÜYÜNCE ONA TESİR EDEBİLİR DİKKAT Lİ OLUNUZ ANLAMINDA
ÖMER OLURSA HZ ÖMERE ÇEKER ADI GİBİ BİR ASLAN OLUR YİĞİT OLUR AAMA ELE AVUCA SIĞMAZ FARUK OLURSA ILIMLI HOŞ NAİF BİR BEYFENDİ OLUR

Benimde allah izin verirse bir oğlum olacak ve adını Ayaz koymak istiyorum. Beğendiğim bi isim, soğuk anlamının dısında aydınlık, ışık anlamıda var( bkz tdk ) anlamıda var.. Eşimle İsimlerimizin ilk heceleri :)

sadece ömer olsun bence ama illa ikinci isim lazımsa faruk uygun..benim de oğlum olursa birgün ömer favorim...

Hocam Ömer ismine en çok yakışan Faruk olur. Hz. Ömer Efendimize Peygamberimizin koyduğu ikinci isim olarak bilinir. Ömer-ül Fâruk. Tabi türkçeye de Ömer Faruk olarak geçer. Hatta Hz.Ömer soyundan gelenlere de Farûkî derler

Sadece Ömer olsa daha iyi olur ama illaki ikinci isim olacaksa "Ömer Taha" olabilir
Taha ismi ömer isminin yanına yakışan en güzel isim bence..

Ben de Yiğit Ömer koymayı düşünüyordum hocam allah izin verirse şimdiden allah analı babalı büyütsün sağlıklı vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah

Ömer Aras
Ömer Buğra
Ömer Berat
Ömer Fırat
Ömer Berkan
Ömer Berkant
Ömer Doğan
Ömer Giray
Ömer Talat
Ömer Bartu
Ömer Eymen
Ömer Batın
Ömer Kutay

Aklıma gelen birkaç seçenek hocam. Bu isim işi zor, Allah kolaylık versin :)

Ömer ismi çok güzel zaten tekte olur ömer faruk iki isim uyumu açısından güzel vatana miilete hayırlı bir evlat olur inş

aybr' Alıntı:
Allah nasip ederse yakında bir oğlum aramıza katılacak..

"ÖMER" İSİMİNE UYGUN İKİNCİ İSİM ARIYORUZ.ANLAMI GÜZEL OLAN ERKEK ÇOCUĞU İSİMİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...
ÖMER ASAF GÜZEL İSİM :D

Geri