:alkis:oyungezer' Alıntı:Bence olayı "Türk'üm demek suç, Türk'üm diyeni faşistlikle suçluyorlar" konumuna getirmek istiyor bazı insanlar ancak ben bu şekilde düşünmüyorum. Ben türklüğümle guru duyuyorum ve bunu rahatlıkla da söylüyorum, diğer ırktan olan insanlar da kendi ırkları ile gurur duyarlar haliyle. Bunda anormal bir durum yok. Ancak türklüğümle gurur duymamın yanında diğer ırklardan olan vatandaşlarımızı da düşman bellemiyorum. Olayın çözümü budur. Bu ülkede Türk olduğunu söylemek hiç bir zaman ırkçılık olmadı. Bu saçmalıklara kendinizi inandırmayın.
oyungezer' Alıntı:Bence olayı "Türk'üm demek suç, Türk'üm diyeni faşistlikle suçluyorlar" konumuna getirmek istiyor bazı insanlar ancak ben bu şekilde düşünmüyorum. Ben türklüğümle guru duyuyorum ve bunu rahatlıkla da söylüyorum, diğer ırktan olan insanlar da kendi ırkları ile gurur duyarlar haliyle. Bunda anormal bir durum yok. Ancak türklüğümle gurur duymamın yanında diğer ırklardan olan vatandaşlarımızı da düşman bellemiyorum. Olayın çözümü budur. Bu ülkede Türk olduğunu söylemek hiç bir zaman ırkçılık olmadı. Bu saçmalıklara kendinizi inandırmayın.
oyungezer' Alıntı:Bence olayı "Türk'üm demek suç, Türk'üm diyeni faşistlikle suçluyorlar" konumuna getirmek istiyor bazı insanlar ancak ben bu şekilde düşünmüyorum. Ben türklüğümle guru duyuyorum ve bunu rahatlıkla da söylüyorum, diğer ırktan olan insanlar da kendi ırkları ile gurur duyarlar haliyle. Bunda anormal bir durum yok. Ancak türklüğümle gurur duymamın yanında diğer ırklardan olan vatandaşlarımızı da düşman bellemiyorum. Olayın çözümü budur. Bu ülkede Türk olduğunu söylemek hiç bir zaman ırkçılık olmadı. Bu saçmalıklara kendinizi inandırmayın.
BaRBaRYaN' Alıntı:
..oyungezer' Alıntı:Bence olayı "Türk'üm demek suç, Türk'üm diyeni faşistlikle suçluyorlar" konumuna getirmek istiyor bazı insanlar ancak ben bu şekilde düşünmüyorum. Ben türklüğümle guru duyuyorum ve bunu rahatlıkla da söylüyorum, diğer ırktan olan insanlar da kendi ırkları ile gurur duyarlar haliyle. Bunda anormal bir durum yok. Ancak türklüğümle gurur duymamın yanında diğer ırklardan olan vatandaşlarımızı da düşman bellemiyorum. Olayın çözümü budur. Bu ülkede Türk olduğunu söylemek hiç bir zaman ırkçılık olmadı. Bu saçmalıklara kendinizi inandırmayın.
Bence karikatür abartı.BaRBaRYaN' Alıntı:..oyungezer' Alıntı:Bence olayı "Türk'üm demek suç, Türk'üm diyeni faşistlikle suçluyorlar" konumuna getirmek istiyor bazı insanlar ancak ben bu şekilde düşünmüyorum. Ben türklüğümle guru duyuyorum ve bunu rahatlıkla da söylüyorum, diğer ırktan olan insanlar da kendi ırkları ile gurur duyarlar haliyle. Bunda anormal bir durum yok. Ancak türklüğümle gurur duymamın yanında diğer ırklardan olan vatandaşlarımızı da düşman bellemiyorum. Olayın çözümü budur. Bu ülkede Türk olduğunu söylemek hiç bir zaman ırkçılık olmadı. Bu saçmalıklara kendinizi inandırmayın.
bizde gururla TÜRKÜM diyebiliyoruz hocam.
Bu ülkede hırat dink öldü hepimiz ermeniyiz diye millet yürüdü kimse ses çıkarmadı
Terörist dediklerimiz sınırdan girdi davul zurnayla karşılandı
29 ekimde eline Türk bayrağı alıp cumhuriyet kutlamak isteyenler COPLARLA, BİBER GAZLARIYLA karşılandı.
Ne mutlu Türk'üm diyene dediğimiz andımız okunmaz oldu
İstiklal Marşımızın okunduğu törenler yapılmaz oldu
..
ayrıca yukarıdaki karikatür diğer ırkları dışlayan bir ifade de içermiyor. kimse diğer ırkları aşağılamıyor, düşman bellemiyor, bunu savunan bir kelime etmiyor. Sadece Türkiye de Türküm demek suç oldu. bunu vurguluyor.