Doğu karadeniz turuna gidenler

Kodla Büyü

anadoluman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu yaz doğu karadeniz turuna gitmeyi düşünüyorum. Giden arkadaşlar memnun kaldınız mı? hangi tur şirketini önerirsiniz? Turun olumlu olumsuz yanlarını yazarmısınız?

hocam ortakaradenizden baslarsın boz tepeden tutta aydere varana kadar artvindi karagöldü uzungöldü şavşattı , sümelaydı allah allahhhh süper olur karadeniz olurda memnun kalınmazmı :++: ben arabamla çıktım yanımada hanımı aldım geze geze bitmediya arkadas

Hocam süper olur tur şirketleri hakkında bilgim yok da kendiniz gezerseniz daha güzel olur sonuçta genelde doğal güzellikler var ben bir sinop lu olarak sinop tan başlamanızı tavsiye ederim :) geçen sene de giresunda görev yaptım şu aralar tam gezilecek zamanlarıdır :)

çok tur gezisine katıldım ama karadeniz en güzeliydi tabi benim gibi yeşili temiz havayı ve doğayı seviyorsanız..

Benim fikrim kesi likle tur a katilmaniz yönünde. Onlar gezilebilecek yerleri daha iyi biliyor. Konaklama yemek derdiniz yok. Biz 2008de ayder turizm ile gitmiştik. Cok memnun kaldik. Arabadaki rehber de cok önemli.bizimki olldukca espriliydi cok eglenmistik. Bir de est tur un iyi olduğunu duymustu.

g.cetin.66' Alıntı:
hocam ortakaradenizden baslarsın boz tepeden tutta aydere varana kadar artvindi karagöldü uzungöldü şavşattı , sümelaydı allah allahhhh süper olur karadeniz olurda memnun kalınmazmı :++: ben arabamla çıktım yanımada hanımı aldım geze geze bitmediya arkadas
hocam arabadan ne haber istiyor mu komşu??

Çok güzel bir tercih. Biz de gecen sene arabamızla gitmiştik. Samsundan basladık ve en son Batum. Sümela- Uzun Göl- Ayder- ve buralara giderken göreceğiniz birçok güzel yer görmeye değer.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kendi aracımla o kadar uzun yolculuğa çıkmam biraz zor şimdilik.

Geri