Doğum Günü Hediyesi

Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sevgiliye ilk doğum günü hediyesi için bi kolye ve ya çicek almak arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha hoş olurdu özellikle bayan bilişimcilerin görüşlerini bekliyorum. :?:

ufak cd nin içine doğum günün kutlu olsun gülüm diye şarkı var onu kopyala kapağına seni seviyorum yaz istediğin hediyenin yanında ver
cd içinde ne var acaba diyerek açtığında şarkıyı dinlediğinde duygulacaktır 8)

Hiç birşey alma ileride unuttuğunda evlenmeden önce romantik biriydin iyice odun oldun diyecektir :puhaha:
sen şimdiden odun ol :P
şaka şaka ilk önemlidir ve unutulmaz, önce çiçeği ver sonra kolyeyi yada dur ya çiçeğin üzerine kolye yi sarsana sen hocam :mrgreen: iki kere uğraşmamış olursun :P

patari' Alıntı:
Hiç birşey alma ileride unuttuğunda evlenmeden önce romantik biriydin iyice odun oldun diyecektir :puhaha:
sen şimdiden odun ol :P
şaka şaka ilk önemlidir ve unutulmaz, önce çiçeği ver sonra kolyeyi yada dur ya çiçeğin üzerine kolye yi sarsana sen hocam :mrgreen: iki kere uğraşmamış olursun :P

bu odunluk mevzusunda hocama katılıyorum. sevgili ya da nişanlı iken iyide evlenince ne oluyor anlamıyorum

Aynı dert ( tatlı dert tabi Bayan Hocamalım yanlış anlamayın :) ) bende de var hocam... Benim de ilk doğum günü kutlamam olacak kız arkadaşımla.. Ben de onun beğendiği bir çizme vardı, onu almayı düşünüyorum..yanında da bir çiçek.. bakalım artık hayırlısı ..Dönütleri olmazsa yarın paylaşırız hocam :+1:

BBNET
Geri