doğum günü sürpriz

Kodla Büyü

furkanhoca

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar okulumuzda bi öğretmen arkadaşa sürpriz doğum günü kutlaması yapmayı düşünüyorum. sizce neler yapılabilir ilginç olarak? gerekirse diğer öğretmen arkadaşları ve bütün öğrencileri işin içine katmayı düşünüyorum :)

müdürünü ikna et..
bütün hazırlıklarını müdür odasında yap..
ders ortasında müdürünüz öğretmen arkadaşı çağırsın..

mutlucan' Alıntı:
müdürünü ikna et..
bütün hazırlıklarını müdür odasında yap..
ders ortasında müdürünüz öğretmen arkadaşı çağırsın..

teşekkürler hocam. not aldım:) ben de okuldaki resimlerinden oluşan bi slayt hazırlamayı ve sözde öğretmenler kurulu toplantısında izletmeyi düşündüm bi ara:)

furkanhoca' Alıntı:
arkadaşlar okulumuzda bi öğretmen arkadaşa sürpriz doğum günü kutlaması yapmayı düşünüyorum. sizce neler yapılabilir ilginç olarak? gerekirse diğer öğretmen arkadaşları ve bütün öğrencileri işin içine katmayı düşünüyorum :)
hocam kutlamayı yapacağınız öğretmene göre değişir
Bir erkeğe sürpriz yapıyorsanız farklı olur bayana yapıyorsanız farklı olur bence
ama her iki cinsiyet içinde önemli olan hatırlanmak olduğunda öğretmenler odasın da sürpriz bir pasta bile yeterli bence
Ha ararda gönül ilişkisi varsa daha özel bir kutlamada düşünebilirsiniz

bilbil1920' Alıntı:
furkanhoca' Alıntı:
hocam kutlamayı yapacağınız öğretmene göre değişir
Bir erkeğe sürpriz yapıyorsanız farklı olur bayana yapıyorsanız farklı olur bence
ama her iki cinsiyet içinde önemli olan hatırlanmak olduğunda öğretmenler odasın da sürpriz bir pasta bile yeterli bence
Ha ararda gönül ilişkisi varsa daha özel bir kutlamada düşünebilirsiniz

hocam gönül ilişkisi meselesi değil:) bu arkadaşımız ben dahil bütün arkadaşların doğum gününü takip ve organize ettiği için teşekkür mahiyetinde düşündüm bu kutlama işini.

insan vardır böyle bir organizeden hoşlanmaz hele karşı cins ise... dedikodu veya yanlış algıların ortaya çıkabillme ihtimalinin yaratacağı gerginlikten dolayı kimi insanlar umulmadık tepkiler de gösterebilir...o nedenle yani

cyln' Alıntı:
insan vardır böyle bir organizeden hoşlanmaz hele karşı cins ise... dedikodu veya yanlış algıların ortaya çıkabillme ihtimalinin yaratacağı gerginlikten dolayı kimi insanlar umulmadık tepkiler de gösterebilir...o nedenle yani

yok hocam kendisi kutlama olacağını zaten tahmin edecektir ama benim amacım tahmin etmesine rağmen onu şaşırtabilmek. sizin bahsedeceğiniz gibi tepki gösterecek birisi değildir kendisi

dersinin olduğu sınıfı başka boş bi sınıfa paketleyin. siz de topyekün o sınıfta kalın. öğrenci yerine sizi görsün vs vs vs.

öğrenciler de işin içinde olcaksa; okulunuz kaç katlı bilmiyorum ama üst kat sınıflarından birinden bahçeye bakmasını sağlayın, bahçede de öğrencilerden oluşturulmuş bir yazı (doğum gününüz kutlu olsun vb) olabilir. biraz zahmetli ama güzel olur...

Geri