doğum izni dilekcesi

Kodla Büyü

anadoluman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kismetse 25 eylül gibi dogum olacak. tatil oldugu icin bir belge vermedim okula. Mazaret iznini kullanmak için telefonla arayip okula belge vereyim mi dedim, emin olmadan yok dediler. Ama bana manitksiz geldi. Belge lazim olursa mudur ben bir sey demedim belge vermediler diyecek. Size sorum şu, okula bir belge vermek gerekir mi? Calisamaz raporu gibi bişey vermem gerekiyor mu.

Hocam öncelikle sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız insaallah , bayan için sıkıntı yok hastahaneden çıkarken doğum raporu verıyorlar ayrıca dogum sonrası ızın ızın raporuda verıyorlar , siz okula teslim ediyorsunuz o kadar, baba içinse çocugun kımlık fotokopisini eşinize verilen şu saatte su tarıhte canlı kız/erkek dunyaya gelmıstır dıye bır rapor vvercekler ya onu alıp okula goturuyorsunuz , okul ise sizden sadece sunu yapmanızı ıstıyor, bilmem ne okulu mudurlugune su tarıhte esım dogum yaptıgı ıcın gereklı ıs ve ıslemlerın yapılması dıye , eger memurunuz akıllı ve calıskan sa mebbıse muhasebeye ısletmesı dogum parası ve babalık izni için hepsını halledıyor.sorcaklarınız varsa ben burdayım tum işleri ben bugun hallettimde ordan bılıyorum :)

başlık açılmışken bende tecrübeli arkadaşlara bir soru sorayım.22 ağustosta 32 haftalık hamile olduğum için doktorum 32.haftdan 37.haftaya kadar çalışabilir şeklinde bir rapor düzenledi.bu raporu ben okula götürdüm.ancak herhangi bir işlem yapmadılar.yani mebbise işleme ya da kayda girme gibi.yapılması gerekmektemidir.yapılacaksa da bu çalıştığım 5 haftayı ben doğum sonrasına aktarmak istiyorum.doğumdan sonra mı bir işlem yapılacak

hocam yaz tatılıne denk geldıgı ıcın aktarma ıslemı olmuyor yenı yazı geldı o konuda cok sıkıntı yasaık bız

öyle saçma şey olur mu hocam.sadece yaz tatilinde olan sürelerimiz yanıyor diğerleri aktarılıyor.sordum öyle dediler

Geri