Doğum yardımı başladı arkadaşlar 15 Mayıs sonrası canlı doğan çocuk için doğum yardımı verilecek. Ben başvuru yaptım Kimler başvurabilir ve nasıl başvurulur DETAYLI BİLGİ
S_RD_R' Alıntı:15 Mayıs sonrası olacak, 15 Temmuz değil
Sanki yanlış anlamışsınız gibi. Bundan sonra doğacak 2. Ve 3. Çocukları kastetmiş.svl' Alıntı:Benim ikinci kızım martta doğdu ikinci cocuk olduğu için alabiliyorum o zaman yanlış anlamadiysam
başvuruyu nasıl yaptınız hocam?paradiso' Alıntı:9 Haziranda doğan kızım için 1 hafta - 10 gün içinde başvuru yapmıştım, Bugün PTT den mesaj geldi, 300 tl doğum yardımı adınıza yatmıştır diye. Bilginize.
başvuruyu nasıl yaptınız hocam?paradiso' Alıntı:9 Haziranda doğan kızım için 1 hafta - 10 gün içinde başvuru yapmıştım, Bugün PTT den mesaj geldi, 300 tl doğum yardımı adınıza yatmıştır diye. Bilginize.
İlcenizde bulunan aile ve sosyal politikalar mudurlugune de verebilirsiniz dilekçeyi.yusufcuk51' Alıntı:benimde 21 ağustos'da bi kızım oldu doğum yardımı için idareye başvurdum dilekçeyi doldurdum bunu benim bakanlığa göndermem gerekiyormuş sizde böylemi yaptınız? ilçede görev yapıyorum yoksa benimde ilçe milli eğitim destek birimine mi vermem gerekiyor da bunlar mı bilmiyor?
verdim bugün hocam tşklersenolak' Alıntı:İlcenizde bulunan aile ve sosyal politikalar mudurlugune de verebilirsiniz dilekçeyi.yusufcuk51' Alıntı:benimde 21 ağustos'da bi kızım oldu doğum yardımı için idareye başvurdum dilekçeyi doldurdum bunu benim bakanlığa göndermem gerekiyormuş sizde böylemi yaptınız? ilçede görev yapıyorum yoksa benimde ilçe milli eğitim destek birimine mi vermem gerekiyor da bunlar mı bilmiyor?