Doğum yardımı başvuruları başladı

Kodla Büyü

fiyong

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Doğum yardımı başladı arkadaşlar 15 Mayıs sonrası canlı doğan çocuk için doğum yardımı verilecek. Ben başvuru yaptım Kimler başvurabilir ve nasıl başvurulur DETAYLI BİLGİ

Benim ikinci kızım martta doğdu alabiliyorum o zaman yanlış anlamadiysam

Son düzenleme:
svl' Alıntı:
Benim ikinci kızım martta doğdu ikinci cocuk olduğu için alabiliyorum o zaman yanlış anlamadiysam
Sanki yanlış anlamışsınız gibi. Bundan sonra doğacak 2. Ve 3. Çocukları kastetmiş.

Merhaba arkadaşlar, aranızda doğum yardımı alan var mı? Ben yeni başvurdum 2. Çocuk için. Ne zaman ve nereye yatar bilen var mı?

meb bildiğim kadarı ile doğum parası veriyordu. bu durumda ne olacak meb ayrıca para verecek mi eskisi gibi yoksa sadece aile bakanlığı mı verecek

Artık MEB'in verdiği o doğum yardımı verilmeyecek. 15 MAYIS'TAN SONRA doğan çocuklar içintTüm vatandaşlara aynı sistem uyglanıcak bundan sonra. Yani öğretmenlerin ekstradan doğum yardımı yok.
18 mayıs'ta doğdu kızım ve eşimin adına 400 tl yattı. Başvuruyu dilekçe ve gerekli evraklarla birlikte (çocuğun ikinci olduğunu gösteren belge) ilçe milli eğitim destek hizmetleri birimine verdim. Yaklaşık 1 ay sonra PTT 'ye yatıyor. Ayrıca bayan eşin TC sine yatıyor para. Kimlikle PTT den çekiliyor.

9 Haziranda doğan kızım için 1 hafta - 10 gün içinde başvuru yapmıştım, Bugün PTT den mesaj geldi, 300 tl doğum yardımı adınıza yatmıştır diye. Bilginize.

benimde 21 ağustos'da bi kızım oldu doğum yardımı için idareye başvurdum dilekçeyi doldurdum bunu benim bakanlığa göndermem gerekiyormuş sizde böylemi yaptınız? ilçede görev yapıyorum yoksa benimde ilçe milli eğitim destek birimine mi vermem gerekiyor da bunlar mı bilmiyor?

paradiso' Alıntı:
9 Haziranda doğan kızım için 1 hafta - 10 gün içinde başvuru yapmıştım, Bugün PTT den mesaj geldi, 300 tl doğum yardımı adınıza yatmıştır diye. Bilginize.
başvuruyu nasıl yaptınız hocam?

paradiso' Alıntı:
başvuruyu nasıl yaptınız hocam?

yusufcuk51' Alıntı:
benimde 21 ağustos'da bi kızım oldu doğum yardımı için idareye başvurdum dilekçeyi doldurdum bunu benim bakanlığa göndermem gerekiyormuş sizde böylemi yaptınız? ilçede görev yapıyorum yoksa benimde ilçe milli eğitim destek birimine mi vermem gerekiyor da bunlar mı bilmiyor?
İlcenizde bulunan aile ve sosyal politikalar mudurlugune de verebilirsiniz dilekçeyi.

senolak' Alıntı:
yusufcuk51' Alıntı:
İlcenizde bulunan aile ve sosyal politikalar mudurlugune de verebilirsiniz dilekçeyi.
verdim bugün hocam tşkler

ben de 16 ağustosta doğan oğlum için 24 ağustosta yaptım başvurumu. daha bir haber yok.

babalar için doğum izni dilekçesi için bir süre var mı arkadaşlar? Hemen doğum raporunu alıp okula gidip izin dilekçesi vermek gerekir mi? Doğum yardımı ve çocuk yardımı için ne yapmam gerekir ve doğumdan ne kadar sonra yapmam gerekir ? Teşekkür ederim, iyi akşamlar herkese...

Geri