doblo 2006 1.3 Multijet bu araba nasıl

Kodla Büyü
doblo 2006 1.3 Multijet premio (full) ve fiyatı 18000 tabii eski kasa 37000 3 yerde çizikten dolayı boya var

hocam büyük arabaya ihtiyacın varsa doblo doğru seçim.1.3 turbo motor hem ekonomik hem çok performanslı.ama fotodaki kasa benim bildiğim 2005 te bitti.2006 ise 2005 te trafafiğe çıkmıştır muhtemelen.Bende 2005 combi 1.3 var çok memnunum.Servise göster de al derim bu araçlarda km çok önemli.Eğer periyodik bakımlar serviste yapılmışsa, servis kayıtlarından gerçek kmsi ortaya çıkacaktır. sanırım adanadasın mıçılar yada birmot az bi ücret karşılığında expertiz verecektir.Fiyatı iyi gibi ama iyce araştırmakta fayda var çizikler içinde servis yardımcı olacaktır.En azından gerçekten çizik boyasımı astarlı boyamı yada parça değişimi varmı ortaya çıkar.

teachermsk' Alıntı:
tşk
mutlaka servise gösterecem tabii ama özellik olarak fiyat nasıl
hocam gerçekten 36000 de ise ve boyanan kısımların durumu önemsizse 18000 iyi fiyat.Serviste boya durumuna ve motora detaylı bir inceleme yapılır eğer beyanın aksi bir durum çıkarsa orada tekrar pazarlık yapılır.ben öyle almıştım hiç boya yok yazıodu ama 1 parça boya çıktı serviste .tabiki fiyat bozuldu ve tekrar pazarlık yapmıştık...

byvector' Alıntı:
Dublonun her türlüsünden kaç derim. Daha memnun olan yok, yada ben görmedim :)
neden acaba hocam nedeninin açıklarsan sevinirim
benim doblo seçmemin sebebi yakıtta cimri olması ve aile kalabalık olması birde ne zaman satmaya kalksam satılır diyorum

Benim bir akrabamda var bende denedim...Çok hantal olduğunu söylüyor...İstediği kadar Turbo olsun...Bu araçlar 75bg 200 Nm tork civarı tam bilmiyorum...Tamam rampada yokuşta iyidir ama kalkışta ve ara hızlanmalarda pekte iyi değil..Bu sınıfta araba alacaksanız...Benim düşüncem Ford Connect almanız..İnsanlar vergisi yüzünden 1.8 motordan kaçıyor...3 5 kuruş fazla veriririm ama arabam canavar gibi her yolda gider derseniz...90lık Ford Connect alın bence...Hemen hemende aynı fiyatlarda...

Geri