Doktorlar Alo 184 Şikayet Hattının Kapanmasını İstiyor

Kodla Büyü
Konuyu bir hasta olarak ya da bir öğrenci velisi olarak da düşündükten sonra en sağlıklı sonuca ulaşabiliriz.

insanlar neyin şikayet edileceğini, neyin edilemeyeceğini bilmiyor. ahlak düzeyide gitgide düşüyor. çoğu şikayette dürüstlük olduğunu da sanmıyorum.

Hem 184 hem de 147 için bölgesel bağımsız kuruluşlar oluşturularak daha ciddi bir şekilde çalışan ve birebir başvuru alan bölümler kurulmalı. Kişi şikayetçi ise gidip dilekçeli ve birtakım işlemlerle kayda alınmalı. Öyle telefon açıp da ben şu doktoru/öğretmeni sevmedim bana bunu şunu yaptı şikayetçiyim gibi ilkokul öğrencisi şikayetleri ile bu iş olmaz.

geçenlerde bir siyasi lider bizim için "birlik olun , parça parça iş yaparsanız kimse önemsemez" seklinde cümleler sarf etti. Cidden Adam bile farkında ne kadar korkak olduğumuzun...

Aslında hak arama demokrasinin gereğidir. Ancak demokratik ülke olmamız için katetmemiz gereken çok yol var gibi görünüyor.
Bu hatlar yerinde kullanılsa doktor hasta öğretmen veli herkes memnun kalır.

bayram47' Alıntı:
Aslında hak arama demokrasinin gereğidir. .

öyle de ..
olaki bir yer de hak arandığı zaman en hafifinden "ben sana gösteririm" tepkisi ile karşı karşıya kalıyoruz.. hak aramanın hak olduğunu unutup hemen ispiyoncu yalaka düzene aykırı yaftalarını yapıştırıveriyoruz..
hepimiz karşılaşmadık mı ? -hocam sınav kağıdına bakabilir miyim diyen öğrenciye -bakarım ama fazla notları geri alırım diyen öğretmenlerle..

düşüncem şu ki biz yeteri demokratik bir devlet değiliz henüz

BBNET
Geri