dokunmatiği bozuk telefondan veri kurtarma ?

Kodla Büyü
xperia z telefonumun ekranı kırıldı ve dokunmatiği çalışmıyor. telefonu tamir ettirmek istesem astarı yüzünden pahalıya mal olacak. usb kabloyla pcye bağladığımda da izin istiyor izni veremediğimden verilerim bilgisayarda görünmüyor. verileri kurtarabileceğim bir yöntem bilen var mı?

Bizim de başımıza gelmişti.Öncelikle hesap bilgilerini hatırlıyorsan (gmail) yedeklemeyi de açtıysan korkmana gerek yok.hepsi gmail hesabında duruyordur.
Eğer yedeklenmediyse ki bizim öyle bir durumumuz vardı.50 tane program denedim indirip internetten pc bağlantısı iznini veremedim.Sonra telefoncuları dolaştım.2.el ekran takarız.verileri çeker.ekranı tekrar sökeriz dediler.(bu bi seçenek)
Son olarak da bi umut bilgisayar tamiri yapan bi yere girdim.Adamda bi program varmış.çince bir programdı.tüm verileri çektik..

kaandemiroz' Alıntı:
Bizim de başımıza gelmişti.Öncelikle hesap bilgilerini hatırlıyorsan (gmail) yedeklemeyi de açtıysan korkmana gerek yok.hepsi gmail hesabında duruyordur.
Eğer yedeklenmediyse ki bizim öyle bir durumumuz vardı.50 tane program denedim indirip internetten pc bağlantısı iznini veremedim.Sonra telefoncuları dolaştım.2.el ekran takarız.verileri çeker.ekranı tekrar sökeriz dediler.(bu bi seçenek)
Son olarak da bi umut bilgisayar tamiri yapan bi yere girdim.Adamda bi program varmış.çince bir programdı.tüm verileri çektik..

hocam rehber sıkıntı değil onu yedeklemiştim. fotoğraflar ve evernote içindeki bilgiler önemli benim için.

eminermansasa' Alıntı:
yasin1905' Alıntı:
mouse takarak kullanılabilir.

OEM özelliği varsayılan olarak aktif midir hocam xperia z'de bilginiz var mı?

Android 4.1 sürümünden itibaren onu standartlaştırmıştı ama sony özel olarak kapatmadıysa çalışıyordur. 5-6 TL lik basit bi usb otg kablosuyla deneyin hocam. PC bağlantısını ayarlardan otomatik açık olarak ayarlar sonra mouse u söker bilgisayara bağlarsınız.

yasin1905' Alıntı:
eminermansasa' Alıntı:
yasin1905' Alıntı:
mouse takarak kullanılabilir.

OEM özelliği varsayılan olarak aktif midir hocam xperia z'de bilginiz var mı?

Android 4.1 sürümünden itibaren onu standartlaştırmıştı ama sony özel olarak kapatmadıysa çalışıyordur. 5-6 TL lik basit bi usb otg kablosuyla deneyin hocam. PC bağlantısını ayarlardan otomatik açık olarak ayarlar sonra mouse u söker bilgisayara bağlarsınız.

usb kablosuz mouse olması lazım. kablolu mouse çalışmaz :)

eminermansasa' Alıntı:
kaandemiroz' Alıntı:

hocam rehber sıkıntı değil onu yedeklemiştim. fotoğraflar ve evernote içindeki bilgiler önemli benim için.

tüm veriler derken zaten resimleri, dökümanları yani ne varsa kurtardık hocam.

ekran hiç açılmıyorsa (telefon açılıyor, belki dokunmatik bile çalışıyordur) yapabileceğimiz bir şey var mıdır?

Geri