Dokunmatik çalışmıyor

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar akıllı tahta nın dokunmatiği çalışmıyordu ekran dokunduğumu algılıyor ama işlemiyor imaj attım sonuç değişmedi altta dokunmatik kapatma tuşunu da kontrol ettim olmadı çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Fatih çağrı merkezini arayıp arıza kaydı oluşturun. Vestelden gelip işi hallederler.

Hocam ara serv,s, gelsinler. Genelde kameranın kablosunda sorun çıkıyor. Bizde iki tahtadada kablo sorunu çıktı değiştiler sorun düzeldi.

Tahtanın köşelerindeki sensörlerin önü tozlanmışsa tozları silmek fayda sağlayabilir. Bu işlemin ardından fare ile kalibrasyon sayesinde sorun çözülebilir hocam. İyi çalışmalar

yarın deneyeceğim umarım düzelir imaj attım sonra fare ile kalibre etmeye çalıştım dokunmatik çalıştı o sırada fakat kalibre işlemi bittikten sonra tamam deyince hata veriyordu.

cuma günü tahtanın birinde kamera gözleri ışıkları yanmıyordu. İmaj kurdum belki düzelir diye ama olmadı. Arıza kaydı bildirdim sonrasında tahtayı kullanan öğretmenimiz hocam tahta dokunmatiği çalışmaya başladı dedi. Sınıfa tekrar gittim açtım tahtayı dokunmatik çalışıyordu. Anlamadım.

BBNET
Geri