Dolandırıcılar Boş Durmuyor

Kodla Büyü

fateless38

Aktif Üye
Sevgili arkadaşlar 2 gündür 0212 901 07 90 numaralı telefondan aranıyorum.Kendilerini Genel Sağlık Hizmetleri acentası olarak tanıtıp 2 Aralık 2013 tarihinde taahhüt verdiğimi ve 2 yıllık sözleşme yaptığımı söylüyorlar.Birinci senenin bedava olduğunu 2.senenin ücretini istediklerini söylediler.İptal ettirmek istediğimde ki böyle bir taahhüt falan vermedim 249 tl peşin ya da kredi kartına 12 taksitle borcumu ödeyebileciği söylediler.Ücreti ödemezsem icra takibi yaptıracaklarını mahkeme yoluyla 1856 tl alacaklarını söylediler.Daha önce başına böyle bir durum geleniniz var mı?Lütfen siz de çevrenizdekiler de çok dikkatli olun

aynen dolandırıcı hocam sakın kanmayın emniyete gittim polisin verdiği cevap: hocam bu gelen kaçıncı kişisiniz bilmiyorum siz para mara veya kredi kartı bilgilerinizi verdiniz mi? oldu sakın ha kanmayın bu üç kağıtçılara...............

bir daha ararlarsa sizi emniyete şikayet ettim yada emniyetteyim şimdi yerinizi tespit ediyorlar olsun bakın bir daha arıyorlarmı sizi

m.arslan' Alıntı:
bir daha ararlarsa sizi emniyete şikayet ettim yada emniyetteyim şimdi yerinizi tespit ediyorlar olsun bakın bir daha arıyorlarmı sizi
Savcılık ve polise suç duyurusunda bulundum dedim telefondaki dalga geçti polise suç duyurusu olmaz diye:(

aynen hocam eşimi de sigorta acentasından aradılar. Yenileme talebinde bulunmuşsunuz diye falan. Eşim sıkıştırdı tabi biraz; kanmadı, geçen yine aramışlar başka yerden yine terslemiş sert bir şekilde, tak kapatmışlar.

Gecen gun de beni aradilar 4 ay once yine aramislardi bende gorusmemizi kayit altina aldim bu sefer savciliga ses kaydiyla suc duyurusunda bulunacagim

Geri