:alkis:serkanaytekin' Alıntı:bende doldurdum , bir soruya verdiğim cevap aşağıda
grandmasterb' Alıntı:arkadaşlar doldururken soru ne soruyorsa ona cevap verelim evet sıkıntımız çok ,bunları yazarken sorudan uzaklaşıyoruz sanki bazı sorularda.
bu arada bu çalışma bakanlığa sunulmak için yapılıyor.İnsanlar bir şekilde düşüncelerimizi bakanlığa ulaştırmak için çaba harcıyorsa bi zahmet dolduralım biz de.
elbette herkesin kendi düşüncesidir ama bana ders zorunlu olsun gibi istekler saçma geliyor.bikaç sene sonra ders komple muhtemelen kalkacakken(meb'in bakış açısı muhtemelen bu) öğretim teknolugluğu,BİT koordinatörü,BT rehber öğretmeni -artık hangisini demek istiyorsak-gibi kadro talep etmek daha mantıklı.
Özetle dolduralım
fbby' Alıntı:Size katılmıyorum grandmasterb, bence dersim en az Türkçe dersi kadar gereklidir ve zorunlu yapılmalıdır. Üniverisite giriş sınavında BT soruları sorulmalıdır. Hatırlayın lütfen edebiyat derslerinde gördüğümüz ezberlediğimiz saçma sapan konuları. Bence çağımızda bilişim teknolojilerini bilmeyen bunları kullanmayan insan ilkel insandır, bir e posta göndermesini, bir tablo çizmesini bilmeyen insan geri kalmıştır. Dersim gereklidir ve sonuna kadar zorunlu olmalıdır.
fbby' Alıntı:Öncelikle ben öğretmenim öğretmen olarak kalmak istiyorum. Adına öğretim teknolokloğu deyin, rehber deyin, formatör deyin ne derseniz deyin zaten o işleri hakkıyla ve layıkıyla yapıyorum. Ancak öğretmen olarak kalmak saflıksa ben saf olarak kalmayı tecih ederim. Fikrim budur, siz teknolok olun ben dersimi anlatıyım. Geçen gün bir yazı vardı derneğin yayınladığı gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, neydi ne oldu nasıl olacak şeklinde yazıyı okumadan önce de öyle düşünüyordum şimdi de aynı düşünüyorum. Bence ders şart bunu anlamak kabak tarlasında kaybolmaktır bence. Siz o yazıyı bir okuyun sayın hocam.