dolduralım arkadaşlar

Kodla Büyü
evet dolduralım.
uzem canlı yayında bakanlığa sunulacağı söylenmişti...

bende doldurdum , bir soruya verdiğim cevap aşağıda

Ekli dosyalar

• cevap.jpg
    cevap.jpg
    40.3 KB · Görüntüleme: 1,416
Tc no zorunluluğu denip duruyodu dolduralım arkadaşlar zorunluluk kalkmış sunucu sizin demekki sorununuz yok diye laf vurdurdu doldurup cevabını verelim

eklemek istediğiniz di,ğer konular: bölümüne topluca aynı şey yazalaım arkadaşlar

okuyacaklar mı ki acaba? okurlarsa yazdıklarıma çok sinir olacaklar çok pis gaza gelip yazdım da :lol:

doldurduk hayırlısı bakalım. inşallah okunur değerlendirilir.

Yasemin Hoca'dan aldığımız bilgiye göre;
Bu anket üzerinden elde edilen bilgiler kullanılarak bir rapor hazırlanacak ve EBA'da Bilişim Sohbetleri programında yayınlanacak.

arkadaşlar doldururken soru ne soruyorsa ona cevap verelim evet sıkıntımız çok ,bunları yazarken sorudan uzaklaşıyoruz sanki bazı sorularda.

bu arada bu çalışma bakanlığa sunulmak için yapılıyor.İnsanlar bir şekilde düşüncelerimizi bakanlığa ulaştırmak için çaba harcıyorsa bi zahmet dolduralım biz de.

elbette herkesin kendi düşüncesidir ama bana ders zorunlu olsun gibi istekler saçma geliyor.bikaç sene sonra ders komple muhtemelen kalkacakken(meb'in bakış açısı muhtemelen bu) öğretim teknolugluğu,BİT koordinatörü,BT rehber öğretmeni -artık hangisini demek istiyorsak-gibi kadro talep etmek daha mantıklı.

Özetle dolduralım :)

grandmasterb' Alıntı:
arkadaşlar doldururken soru ne soruyorsa ona cevap verelim evet sıkıntımız çok ,bunları yazarken sorudan uzaklaşıyoruz sanki bazı sorularda.

bu arada bu çalışma bakanlığa sunulmak için yapılıyor.İnsanlar bir şekilde düşüncelerimizi bakanlığa ulaştırmak için çaba harcıyorsa bi zahmet dolduralım biz de.

elbette herkesin kendi düşüncesidir ama bana ders zorunlu olsun gibi istekler saçma geliyor.bikaç sene sonra ders komple muhtemelen kalkacakken(meb'in bakış açısı muhtemelen bu) öğretim teknolugluğu,BİT koordinatörü,BT rehber öğretmeni -artık hangisini demek istiyorsak-gibi kadro talep etmek daha mantıklı.

Özetle dolduralım :)

malesef sana katılıyorum sayın hocam,
bende doldurdum ancak norm durumunu dile getirmeyi unutmuşum, hani unutulacak gibi bir şey değil ama o kadar sıkıntı var ki hangi birini yazalım :( norm durumu çalışma saatleri ve tamircilik yerine rehberlik benim ana başlıklarım

Size katılmıyorum grandmasterb, bence dersim en az Türkçe dersi kadar gereklidir ve zorunlu yapılmalıdır. Üniverisite giriş sınavında BT soruları sorulmalıdır. Hatırlayın lütfen edebiyat derslerinde gördüğümüz ezberlediğimiz saçma sapan konuları. Bence çağımızda bilişim teknolojilerini bilmeyen bunları kullanmayan insan ilkel insandır, bir e posta göndermesini, bir tablo çizmesini bilmeyen insan geri kalmıştır. Dersim gereklidir ve sonuna kadar zorunlu olmalıdır.

doldurun arkadaşlarrr programı izleyen izlemeyen sesimizi çıkaralımm

fbby' Alıntı:
Size katılmıyorum grandmasterb, bence dersim en az Türkçe dersi kadar gereklidir ve zorunlu yapılmalıdır. Üniverisite giriş sınavında BT soruları sorulmalıdır. Hatırlayın lütfen edebiyat derslerinde gördüğümüz ezberlediğimiz saçma sapan konuları. Bence çağımızda bilişim teknolojilerini bilmeyen bunları kullanmayan insan ilkel insandır, bir e posta göndermesini, bir tablo çizmesini bilmeyen insan geri kalmıştır. Dersim gereklidir ve sonuna kadar zorunlu olmalıdır.

Günümüzde herkesin bilgisayar okur yazarı olması konusunda zaten sizle hemfikirim.Benim bahsettiğim mebin 2 veya 3 ders dışında nerdeyse tüm dersleri seçmeli hale getirmeye çalışması kabak gibi görünüyorken ve yeni Bt sınıfları kurulmuyorken bt dersinin zorunlu olabileceğine inanmak saflık olur.
Öğretim teknoloğu olarak değerlendirilmeyi istemek de biz BOTE mezunlarına neden garip gelir onu da anlamıyorum.Güzel bir görev tanımı yapılırsa ve norm sorunu derse bağlı olmasa(her okula bt rehberi/öğretim teknoğu normu verilirse) birçok kişinin dersi istemeyeceğini de düşünüyorum ayrıca.

her ne istiyorsak bu anketi dolduralım arkadaşlar...up+

Öncelikle ben öğretmenim öğretmen olarak kalmak istiyorum. Adına öğretim teknolokloğu deyin, rehber deyin, formatör deyin ne derseniz deyin zaten o işleri hakkıyla ve layıkıyla yapıyorum. Ancak öğretmen olarak kalmak saflıksa ben saf olarak kalmayı tecih ederim. Fikrim budur, siz teknolok olun ben dersimi anlatıyım. Geçen gün bir yazı vardı derneğin yayınladığı gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, neydi ne oldu nasıl olacak şeklinde yazıyı okumadan önce de öyle düşünüyordum şimdi de aynı düşünüyorum. Bence ders şart bunu anlamak kabak tarlasında kaybolmaktır bence. Siz o yazıyı bir okuyun sayın hocam.

okulların teknik alt yapısı ile ilgili soru vardı adeta siz yapmazsanız kim yapacak demeye getirmişler :P

fbby' Alıntı:
Öncelikle ben öğretmenim öğretmen olarak kalmak istiyorum. Adına öğretim teknolokloğu deyin, rehber deyin, formatör deyin ne derseniz deyin zaten o işleri hakkıyla ve layıkıyla yapıyorum. Ancak öğretmen olarak kalmak saflıksa ben saf olarak kalmayı tecih ederim. Fikrim budur, siz teknolok olun ben dersimi anlatıyım. Geçen gün bir yazı vardı derneğin yayınladığı gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, neydi ne oldu nasıl olacak şeklinde yazıyı okumadan önce de öyle düşünüyordum şimdi de aynı düşünüyorum. Bence ders şart bunu anlamak kabak tarlasında kaybolmaktır bence. Siz o yazıyı bir okuyun sayın hocam.

hocam benim yazdıklarımı anlamıyorsunuz sanırım.öğretmen olarak kalmak saflıktır demiyorum.Bu koşullarda zorunlu ders beklemek saflık gibi geliyor diyorum.

Geri