Donanım Sorunu mu yoqsa Yazılım mı ?

Kodla Büyü

pcanavarı

Üye
Kasanın İçinde Tık tık Sesi geLiyoR Bilgisyar doniyor 5 saniye OyLe ßişey Sürüyor Donanımdami Sorun War Yoqsa Yazılımdamı ?

Genelde açılışta floopy test sürecinde bu ses çıkar. Eğer bilgisayar donuyorsada büyük ihtimalle fanlar kablolara takılıyorduk ve duruyordur durduğundada işlemci ısınıyor ya kendinin resetliyordur yada bir süre hiç açılmıyordur.
Bu durumda sorun ağırlıklı olarak donanımdadır diyebiliriz. :)

Hocam aLdıgım Yere Sordum İŞLetim Systemine Lafı Attı İşte Windows 7 KuLLanıyon Diyedir Ama ALakası oLmayan ßişey İçini Açtım ßaktım Herşey Tamam Sorun yoq KaßLoLarı çıkarıp Taktım Aynen

Başından savmış gibime geliyor. İllaki işletim sistemine laf atmışsada hemen cd'den çalışan xp veya linux (pardus olabilir) cd'sinin takıp deneyin.

"Türkiye'yi korumak demek, Türkçe'yi, Türk kimliğini, Türk ahlak ve maneviyatını korumak demektir."
Açtığınız konuya yazdığınız başlık ve yazdığınız mesajdaki içeriğin Türk dili yapısına uygun olmaması nedeni ile sizi kınıyorum!

unknownrealmman' Alıntı:
"Türkiye'yi korumak demek, Türkçe'yi, Türk kimliğini, Türk ahlak ve maneviyatını korumak demektir."
Açtığınız konuya yazdığınız başlık ve yazdığınız mesajdaki içeriğin Türk dili yapısına uygun olmaması nedeni ile sizi kınıyorum!

Uyarınız için teşekkür ederim. Günümüzde bu şekilde yazan ve konuşanlar o kadar çoğaldı ki artık alışır olduk sanki. Haklısınız alışmamak lazım. Büyük bir ihtimalle yazan kişi öğretmen değildir. Yoksa bir öğretmenin bu şekilde yazıp konuşacağını düşünmek bile istemiyorum. Bundan sonra bu şekilde yazan ve soru soranlara cevap yazmayacağım. Hatta yukarıda verdiğim cevabıda siliyorum. Tepki göstermek lazım, size katılıyorum.

hocam çalışma esnasında ses geliyorsa bu durum sabir disklerin okuma yazma kafasının bozulmasındanda olabilir isterseniz sabit diski bir gözden geçirin

İşletim Sisteminden olabilir önermesine katılıyorum.
Win XP Pro'yu ilk kurduğum zamanlar ben de benzeri bir hatayla karşılaşıyordum. deneme yanılma yoluyla sorunu çözdüm. Biri 256 MB, diğeri 64 MB olan iki RAM kullanıyordum Win2000'de sorunsuzdu ama WinXP'nin abdesti kaçıyomuş böyle şiyler görünce. SP2'den sonra bu sorun düzeldi.

:tr: Ayrıca konuyu açanan arkadaşın, Türk dili yapısına uymayan mesajlar yazmış olmasını ben de kınıyorum. Hatta bir de kırmızı kına yakıyorum. :tr:

turkishromeo Hocam Aynen DediginiZ Gißi SaBiT DiSkteN Sorun Warmi$

Cvp Yazan Ve Yazmayan ßeni KınayanLarın Hepsine sonsuz TéŞéKKürLer

Geri