Donanımsal arıza yardım.

Kodla Büyü

kondansatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Daha oncede burda belirtmiştim bilgisayrım ısınıyor ve aniden kapanıyordu.Fanda birşey mi var diye düşünüp --bu arada dizüstü--bilgisayrımı açtım bi güzel tozunu aldım ama pek te birşey yoktu.2-3 gün oldu aynı arıza yok şimdilik

1.sorum : işe yaramışmıdır
2.ve onemli sorum : garanti kapsamından çıkmışmıdır--sadece kapağını açtım birşeye dokunmadım--

genelde dizüstü bilgesayarlar fanlarının toz tutması nedeniyle ısınıp kapanma problemi yaparlar. tesbitiniz ve çözüm yolunuz doğru. :+1:

yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaşım kapağını açmadan, elektrik süpürgesiyle tozunu çekmişti hava boşluğundan. keşke öyle deneseydiniz. neyse olan olmuş, eğer sizin açtığınız bariz belliyse garanti kapsamından çıkmış sayabilirler ama siz kimseye söylemeyin bişe olmaz inşallah :)

eğer vidanın üzerinde yapışkan bir bant varsa ve söktüyseniz garantı dışı sayılıyor.. yalnızca vida varsa ve söktüyseniz ve özellikle de iz bırakmadıysanız birşey olmaz..

evet genelde bir yapışkan koyuyorlar onu yırtmadı iseniz ve çok belli olmuyorsa açtığınız içiniz rahat olsun.

hiç bişey olmaz....zaten serviste ram eklemek için bile açıyorlar...
bu açılmış derlerse aldığımda ram ekletmiştim dersiniz.

Geri