dos isletim sisteminde kopyalama komutu

Kodla Büyü
c:\copy *.* d:\
böyle olması lazım gizli dosyaları da alıyor muydu? hatırlamıyorum . Eğer kopyalamıyorsa önce attrib komutu ile C deki dosya ve klasörleri görünür yapmak gerekir sonra yukarıdaki gibi kopyalayabilirsin.

C:\attrib -r -a -s -h
C:\copy *.* d:\

hiren's boot cd indir. Elinin altında bulunsun bu tür durumlar için. Onunla her şeyi yaparsın.

başlığı görünce lise yıllarım aklıma geldi. vay be .
ne çektik be.
dır çekerdik.

bizim hocamız 25 disketle win 95 kurmuştu. biz de bir ren ile win klasörünün adını değiştirince çökmüştü :lol: yazık adam tekrardan kurmuştu. Hakkını helal etsin artık :D

Norton commander vardı eskiden, NC , bu işler için biçilmiş kaftan dı - bi nevi dos un windows u gibi.

Hatırlayan var mı
?
Norton_commander.png

Re: Ynt: dos isletim sisteminde kopyalama komutu

oziie' Alıntı:
Norton commander vardı eskiden, NC , bu işler için biçilmiş kaftan dı - bi nevi dos un windows u gibi.

Hatırlayan var mı
?
Norton_commander.png

Çok uzun zaman olmuştu bu ekranı gormeyeli. Hey gidi günler hey :-)

valla benimde aklıma yazdığım Bat dosyalar geldi. hatta ilk zamanlar hangi komut yazdığımızı arkadaşlar görmesin diye bat dosya adını verip çalıştırmasını isterdik arkadaşlarımızın sonra onların merakla sormalarını filan.. :DD
Nc de ne var ne yok öğrenmiştik ne zevkliydi onu kullanmak dimi. price of persia ,lotus, sokoban, volfied vardı haritayı keserdik , dxball vardı deli gibi oynardım onu . İlk virüsümü saolsun bilgisayarcı eleman vardı ondan oyun disketleri alıyodum. adam bütün oyunlara virüs yüklemiş bilerek. onun sayesinde f-prot ile ilk virüsümü temizlmiştim. o günden beri hep anlatırım bööyle şeytan bilgisayarcılara güvenmeyin diye :D

Geri