Dostlarımız...

Kodla Büyü

s_kajmeran

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Beslediğiniz hayvanlar var mı bilmiyorum. Yaklaşık 8 ay önce aldığım (tam kangal değil ama) köpeğim inanılmaz keyif veriyor bana... Onunla zaman geçirmek, gözünde beni görünce beliren ışık acayip içimi yumuşatıyor... Paylaşmak istedim.

Küçüklüğü ve şuanki resimleri :)

Ekli dosyalar

• 11.jpg
    11.jpg
    59.1 KB · Görüntüleme: 469
  • 0.jpg
    0.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 469
  • 1.jpg
    1.jpg
    10.7 KB · Görüntüleme: 469
  • 2.jpg
    2.jpg
    145.3 KB · Görüntüleme: 469
  • 3.jpg
    3.jpg
    156.7 KB · Görüntüleme: 469
s_kajmeran' Alıntı:
Veterinere kestirdik. Bakımı daha kolay olacak diye. :)
hocam ne alakası var. bütün pislik kulaklarınamı toplanıyo sanki? bizim köyde de iyi duysun diye kesiyolar ama kulak kepçesinin doğallığı bozulduğundan hayvanın duyma hassasiyeti azalıyor. bir hayvansever olarak bu durumu kınıyorum. insan dostuna bunu yaparmı?

Yok hocam veterinerle konuşarak kesildi, gerçekten sıkıntılı uzun olması dedi ve kestik. Bir de yaza köyün koyunlarla gitsin ovada gezsin istiyorum olaki dövüşe falan girerse zarar görmesin istiyorum. Dediğim gibi bir zararı olmadığını veteriner söyledi ve kesti. :) Neyse Teşekkürler :)

Olayı kurtlara bırakmamışsınız yani :)

Neyse işin şakası bu, anlamam bu durumlardan pek. Umarım hayvan için kötü olmamıştır..

Sebebini bilmiyorum ama bende kangalların kulağının kesildiğini duymuştum. Bizim memleketteki çobanda vardı iki kangal uzaktan görsem kaçacak yer arıyordum :)

twoalfa' Alıntı:
Sebebini bilmiyorum ama bende kangalların kulağının kesildiğini duymuştum. Bizim memleketteki çobanda vardı iki kangal uzaktan görsem kaçacak yer arıyordum :)
kurtla dövüşürse kulağını kaptırmamak için.

Geri