Dosya-Aç ile Dosya-Al arasında ne fark var?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yarın 30 saatlik kursum var. Eğitmenim. Şu Starboard programındaki Dosya-Al ile Dosya-Aç arasındaki farkı biri bana söyleyebilir mi? Ben bir fark göremedim. Ama mutlaka bi farkı olmalı.

Bilen biri mi yok, yoksa cevap vermeye değmiyor mu arkadaşlar? En azından iki menü de aynıysa aynı yazabilirsiniz :)

Dosya Al ile başka bir dosyayı, açık olan dosyanın sonuna eklersin.
Dosya Aç ile ise kaydedilmiş bir çalışmayı açarsın.
Farkı görmemenizin sebebi sanırım, dosyada bir sayfa olmasından dolayı dosya al işleminin etkisini göremiyorsunuz. Tavsiyem önce birkaç sayfalık bir şeyler oluşturun. Ardından en son sayfaya gelip, dosya al diyerek bir dosyayı çalışmanın devamına ekleyin.

yakuphan' Alıntı:
Farkı görmemenizin sebebi sanırım, dosyada bir sayfa olmasından dolayı dosya al işleminin etkisini göremiyorsunuz. Tavsiyem önce birkaç sayfalık bir şeyler oluşturun. Ardından en son sayfaya gelip, dosya al diyerek bir dosyayı çalışmanın devamına ekleyin.

Allah razı olsun hocam. Çok teşekkürler.

yakuphan' Alıntı:

Yakuphoca teşekkürler. Verdiğin bilgiler hep nokta atışı oluyor. Sağolasın. :alkis: :alkis: :alkis:

Geri