dosya masrafını geri aldım

Kodla Büyü

savas3457

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2008 yılına ait çektiğim kredinin dosya masrafını bugün itibari ile geri aldım.İlçe hakem heyetine başvuru yapmıştım 3 ay önce karar lehime çıktı ve banka savunma yapmadı.Hiçbir işlem yapmadan ve bankaya gitmeden hesabıma parayı yatırmışlar.Aynı durumda olan arkadaşlar varsa çekinmeyin hemen başvurun.

hocam tam olarak siz ne yaptınız. Ben değilde babam 3-4 kredi çekti. Hepside halkbanktan. İlçe hakem heyetiden dilekçe almış halkbankın şubesine vermiş. tekrar almak için bu yolu mu izlediniz? Yoksa dilekçeyi hakem heyetine mi vereceğiz? Örnek dilekçeyi gönderebilirmisiniz?

Arkadaşlar googleda aratın hakem heyeti dosya masrafı iade dilekçesi diye çıkıyor.Dilekçeyi doldurup kesintiyi gösteren belgeyide ekleyip ilçe hakem heyetine başvunuzu yapın.3-3,5 ay içinde karar çıkıyor ve para hesabınıza geri yatırılıyor.2014 yılı için hakem heyetine başvuru üst limiti 1272 tl dir.Bunun üstündekiler için tüketici mahkemesine başvurulur.Ama mayıs 2014 de başvuru üst limiti 2000 tl ye çıkacak hakem heyetinin.

savas3457' Alıntı:
Arkadaşlar googleda aratın hakem heyeti dosya masrafı iade dilekçesi diye çıkıyor.Dilekçeyi doldurup kesintiyi gösteren belgeyide ekleyip ilçe hakem heyetine başvunuzu yapın.3-3,5 ay içinde karar çıkıyor ve para hesabınıza geri yatırılıyor.2014 yılı için hakem heyetine başvuru üst limiti 1272 tl dir.Bunun üstündekiler için tüketici mahkemesine başvurulur.Ama mayıs 2014 de başvuru üst limiti 2000 tl ye çıkacak hakem heyetinin.

Ekli dosyalar

Geri