Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dosya uzantıları farklı açamıyorum... Acil Yardım Lutfen
Merhaba Arkadaşlar;
Flash belleğimde bulunan tüm dosyaların adı ve uzantısı değişmiş. Açmaya çalıştığımda Eklediğim Hatayı veriyor.. İçerisinde ki verileri kurtarmam lazım. Lütfen yardım edin
Hocam flash belleği uçurup, bir veri kurtarma programı ile (Recover My Files, Get Data Back vb.) bilgilerinizi kurtarmayı deneyin. Şu hali ile o flash bellekten hayır gelmez.
Hocam flash belleği uçurup, bir veri kurtarma programı ile (Recover My Files, Get Data Back vb.) bilgilerinizi kurtarmayı deneyin. Şu hali ile o flash bellekten hayır gelmez.
Hocam aynı sorun benim de başıma geldi. Avira antivirüs olan bir bilgisayarda flashı taratın. Sonra folder exe virüsleri için bir uygulama vardı. Buraya yüklemiştim.ssvihhost.exe adında .Onu flashın içine atıp çalıştırın. Sonra bozulmamış klasörlerinizi teker teker bilgisayarınıza alın. Toplu alma olmuyor. Sonra da flashı biçimlendirip belgelerinizi tekrar atabilirsiniz.
Aynı problem Kingston marka flash disklerimin ikisinde de oldu. Genellikle Windows 7 li bilgisayardan kopyaladığım dosya ve klasörleri bu şekilde bozuyor Windows XP de problem yapmıyor. windows 7 li bilgisayarda resim dosyalarını tekrar görebiliyorum ama ne başka yere kopyalıyor ne de siliyor.
ben de flash diskleri biçimlendirdikten sonra file recovery ile kurtarmayı düşünüyorum.
eski norton comander dediğimiz program ile dos modunda sistemi açıp veya hiren boot cd içerisinde var olan programlar ile bir deneyin derim klasörlerin içine girmeyi. dosyalarınızı yedekledikten sonra da bu belleğinizi bence formatlayın. türkçe karakter kullanımından dosya veya klasörlerde o nedenle olmuş gibi sorun.