dosyalarımı shiftdelete ile sildim. geri kurtarabilir miyiz?

Kodla Büyü

mineliks

Üye
arkadaşlar. c 'de olan aile fotoğraflarımı düğün vs. diskte yer açmak için d'ye yüklüyordum. daha sonra bir kısmı c'de kaldı. yanlışlıkla c'deki klasörü sileyim derken. d'deki klasörü sildim. shift artı delete tuşunu kullandım. hemen farkına varmıştım ama büyük bir kısmı silindi fotoğraflarımızın ve dosyalarımızın. ne yapabilirim. yardım edermisiniz.

Bunu da bi deneyin isterseniz hocam bu programla 35 gb lık veriyi geri getirdim inşallah işinize yarar...Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

hem silmişsiniz hemde sift tuşuna basmışsınız kesinlikle kurtarılamazlar. hele üzerine birde bir kaç dosya kaydetmişsen...

baytarım' Alıntı:
hem silmişsiniz hemde sift tuşuna basmışsınız kesinlikle kurtarılamazlar. hele üzerine birde bir kaç dosya kaydetmişsen...

Hocam 10 format atsanda veri kurtaran programlar var 8)

emrahgunes hocam deepfreez kurulu pilgisayarda masa üstünden açıp kapatılınca silinen dosyalarda kurtarabilin pro var mı?
varsa hangisi adıne? narade hangi sitede, nasıl kullanılıyor*

Deep Freeze Programı : Bilgisayarın hard diskine kayıt yapılmasını,kayıtların silinmesini,kayıtların değiştirilmesini engeller...

Shift + Delete Tuşları : Dosyaları geri dönüşüm kutusuna göndermeden silme tuş kombinasyonudur...

baytarım' Alıntı:
emrahgunes hocam deepfreez kurulu pilgisayarda masa üstünden açıp kapatılınca silinen dosyalarda kurtarabilin pro var mı?
varsa hangisi adıne? narade hangi sitede, nasıl kullanılıyor*

Kayıt edilmeyen bilgiyi nasıl kurtarabilirsiniz, önce bilginin diske yazılması gerekiyor :!: Ayrıca pilgisayar değil bilgisayar 8)

bu kurtarma programlarından silinen dosyaları orjinal isimleriyle kurtaran program var mıdır? çok miktarda bilgiyi ayırdetmek zor oluyor...

Geri