Dosyalarım kısayol oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cesey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cesey

Site Gezgini
Arkadaşlar segate 500 GB harici hard diskimdeki klasörlerim kısayol oldular ve dosyalarıma ulaşamıyorum :( yıllardır biriktirdiğim büyük bir program arşivim var....Bunun bi çözümü olduğunu duymak istiyorum :cry: :cry: :cry:

en son ne işlem uyguladın da böyle oldular biraz bilgi versen. program mı kurmuştun. tarama mı yaptırmıştın bilgilendirirsen yardımcı olmaya çalışalım birçok nedeni olabilir çünkü bunun? antivirüs olabilir mesela?

Hard diskimi kendi bilgisayarımdan güvenli kaldırdım, başka bir bilgisayara program kurmak için taktım. Bu bilgisayarda harddiskimi açtığımda dosyalarım kısayol olmuştu. Hiç birine erişim sağlayamadım. :(

sitelerde' Alıntı:
Gizlenmediklerine eminsin değil mi hocam? Belki bir virüs gizlemiştir.

Gizli değil hocam... bilgisayarımda gizli dosyaları göstermek için kurulu program var ayrıca adres satırına yazınca da erişim sağlamıyor.

hocam bir de linux ile erişmeye çalışın. Canlı bir linux cd'si ile boot edin ve oradan bakın.

Sağolun hocam... nod 32 ile taratıp virüsleri silince Dos ortamından klasör özelliklerine girip hepsini görünür yapınca halloldu :D bugünden itibaren dosyaları yedeklemeye başlıyorum

kendi bilgisayarımda olmadı hocam sorun başka bir bilgisayardan kaynaklandı. ama sonunda hallettim çok şükür :+1:

cesey' Alıntı:
Sağolun hocam... nod 32 ile taratıp virüsleri silince Dos ortamından klasör özelliklerine girip hepsini görünür yapınca halloldu :D bugünden itibaren dosyaları yedeklemeye başlıyorum

yani virüs dosyalarınızı gizlemiş :D

attrib ile gizli ve sistem özelliğini kaldırdınız

Geri