Dosyamızda bulundurmamız gereken evraklar hangileri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan must109
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam oncelikle iyi bayramlar diliyorum. Ogretmen dosyasi aslen mufettis icin yapilmaz;) ama ne hostur ki biz hep birileri icin hazirlik yapariz. Oysa ogretmen mesleginde ihtiyac duydugu bilgileri, belgeleri dosyasinda tasir ve gereksinimi oldugunda onlara basvurur. Ogretmen dosyasinin da illa sunum dosyasi seklinde olmasi da gerekmez, tabletiniz varsa onun icinde de dokumanlari saklayabilirsiniz, sonucta amac kolay erisim ise sekil onemsizdir.
Ogretmen olarak nelere ihtiyac duyabiliriz ? Aklima gelenleri siraliyorum, eksiklerimi zaten meslektaslarimiz tamamlayacaktir.
1. Ilkogretim/Oratogretim kurumlari yonetmeligi ( onemli bolumlerin iyi bilinmesi gerekir )
2. Yillik planlar
3. Zumre toplanti tutanaklari
4. Ogretmenin haftalik ders programi
5. Ogretmene teblig edilen gorevlerin bir kopyasi ( kutlamalar, gorevlendirmeler gibi...)
6. Dersin mufredati ( ogretim programi )
7. Ttkb karari ( haftalik ders cizelgesi ve okutulacak dersler listesi bulunur )
8. Kisa da olsa cevre incelemesi ( tarihi, ekonomisi, sosyal yapi, komsu il-ilceler vb.)
9. Yazili yapti iseniz yazili kagitlarinin bir kopyasi olursa iyi olur.
10. Performans ve proje gorev olcekleri ( veliler olcek gormek isteyebilir, haklaridir)

kılavuz kitap olmadığı için dosyamızda günlük planlarda olmalı. En azından bizim müdürümüz istiyor.

arkadaş kitap halinde konuları yazmış ...günlük plana gerek yok biz kendi kitabımızı yaptık sonuçta

Geri