fatiha35 Aktif Üye Mesajlar 191 27 Ekim 2009 #1 okuldaki ulaştırma bakanlığının gönderdiği exper bilgisayarlar internete giriyor ama bir dosya indireceğim zaman GEÇERLİ GÜVENLİK AYARLARINIZ BU DOSYANIN YÜKLENMESİNE İZİN VERMİYOR. diye bi uyarı geliyor acaba neden oluyor hocalarım
okuldaki ulaştırma bakanlığının gönderdiği exper bilgisayarlar internete giriyor ama bir dosya indireceğim zaman GEÇERLİ GÜVENLİK AYARLARINIZ BU DOSYANIN YÜKLENMESİNE İZİN VERMİYOR. diye bi uyarı geliyor acaba neden oluyor hocalarım
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 27 Ekim 2009 #2 ebeveyn denetiminde karşıdan dosya indirmeyi engelle giye bir seçenek var. denetim masasından onu kaldırarak yapabilirsiniz.
ebeveyn denetiminde karşıdan dosya indirmeyi engelle giye bir seçenek var. denetim masasından onu kaldırarak yapabilirsiniz.
fatiha35 Aktif Üye Mesajlar 191 27 Ekim 2009 #3 mkaratas' Alıntı: ebeveyn denetiminde karşıdan dosya indirmeyi engelle giye bir seçenek var. denetim masasından onu kaldırarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... denetim masasında bulamadım hocam biraz daha ayrıntıya girebbilirmisiniz
mkaratas' Alıntı: ebeveyn denetiminde karşıdan dosya indirmeyi engelle giye bir seçenek var. denetim masasından onu kaldırarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... denetim masasında bulamadım hocam biraz daha ayrıntıya girebbilirmisiniz
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,319 27 Ekim 2009 #5 yav hocam şu avatarınıza bir el atın yaaa gözümüzü bozucaksınız.