DPMS going to off mode!! YARDIM lütfenn

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bilgisayarı açtığım zaman " dpms going to off mode" diyor ve monitöre görüntü gelmiyor.. Ne yapabilirim.. Bios la ilgi olduğunu düşündüm. Bİosa giremediğim için oradan fabrika ayarlarına döndüremedim. Bios pilini çıkartıp taktım değişen bi şey yok. Bios piliyle mi alakalı , değiştirmem mi gerekiyor..

hayır hocam giremiyorum. ekrana sadece söylediğim uyarı geliyo ve kasa açık ama ekran gidyor.

Ekran uykuya alınıyor hocam. Bence tekrar deneyin normalde default değildir. Pili çıkarın takmadan kasayı çalıştırın. Bazen resetlemiyor. O şekilde çalıştırdığınızda sorun çözülecektir büyük ihtimalle.

Hocam güç ünitesi veya elektrik voltajıyla ilgili bir sorunun anakart tarafından açılmasını engelliyor olmasıyla ilgili.Güç kaynağı kullanıyomusunz ya da güç ünitesinde bir sorun olabilir.

Ben birkaç gündür benzer dertten muzdaribim, çözemedim. Bana da analog power saving mode uyarısı geliyor, bios açılmıyor, fabrika ayarlarına da dönülmüyor. Siz de sorunun ekran kartında olup olmadığını test edin önce. Monitordeki menu tuşu kullanılabiliyorsa fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.

Geri