Dreamweaver 8 ile windows 7 sorunu

Kodla Büyü

beslenmeciler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Dreamweaver 8 programını xp de çok rahat bir biçimde kullanabiliyordum. Yeni gelen bilgisayarda Windows 7 işletim sistemini kullanıyorum ve dreamweaver programını açıp resim eklemeye çalıştığımda program hatası alıp dreamweaver programı kapanıyor. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan arkadaşların yardımını bekliyorum. (Not: Özellikler uyumluluk sekmesinde windows 7 seçeneği görünmüyor.)

hocam aynı sorunu bugün yaşadık. özelliklerden uyumluluk sorunu giderme seçeğinden düzelttik. uyumluluk sekmesinde programın daha önce hangi sürümde düzgün çalıştığını soran bi bölüm vardı ordan Xp Service Pack 2 yi seçtik ve programı böyle çalıştırdık. sorun giderilmiş oldu.

Hocam verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum. Şu anda evimdeki windows 7 işletim sistemimdeki bilgisayarımada kurdum aynı programı. Burda Özellikler / uyumluluk / sekmesinde windows 7 seçeneğini görüyorum. Fakat okuldaki windows 7 li bilgisayarımda bu seçeneği göremiyorum. Acaba sorun neden kaynaklanıyor olabilir? (Not: her ikisindede windows 7 ultimate kurulu ve 32 bit işletim sistemi ile çalışıyor)

Ayrıca her ikisinide denedim. Windows xp spack2 ve windows 7 seçeneği. Fakat sonuç aynı. Resim ekleyemiyorum bir türlü. sanırım artık bir üst sürüme geçme zamanı geldi. :( :( :(

Geri