zerdem Site Gezgini Mesajlar 94 2 Şubat 2008 #1 Merhabe Arkadaşlar Benim sormak istediğim açılır menüyü hangi programda yapabiliriz. Fireworks de var dreamweaver da varmı ...
Merhabe Arkadaşlar Benim sormak istediğim açılır menüyü hangi programda yapabiliriz. Fireworks de var dreamweaver da varmı ...
T tecnoteacher Aktif Üye Mesajlar 154 2 Şubat 2008 #2 evet arkadaşım dw da var beheviros menüsünden yapa bilirsiniz show pop-up menü fonksiyonu ile yapabilirsin arkadaşım :+1:
evet arkadaşım dw da var beheviros menüsünden yapa bilirsiniz show pop-up menü fonksiyonu ile yapabilirsin arkadaşım :+1:
adnan54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 358 2 Şubat 2008 #3 bence en güzeli dhtml menü builder. Çok kolay menü hazırlayabilirsin.
B bilimdiyari Üye Mesajlar 1 8 Şubat 2008 #4 adnan54' Alıntı: bence en güzeli dhtml menü builder. Çok kolay menü hazırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla ... arkdaş o programı indirebilirmiyim acil lazımda pm atsana
adnan54' Alıntı: bence en güzeli dhtml menü builder. Çok kolay menü hazırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla ... arkdaş o programı indirebilirmiyim acil lazımda pm atsana
.Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,128 8 Şubat 2008 #5 http://bilgisayarbilisim.net/menu_yapim ... t4132.html
adnan54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 358 9 Şubat 2008 #6 Ben programı eklmeden exemcli arkadaş eklemiş. sağolasın.