Drive Vaccine denetim masasında yok nasıl kaldırabilirim?

Kodla Büyü

esesfa

Site Gezgini
Drive Vaccine pc me kurdum. sonra kaldırmak zorunda kaldım. tekrar kurayım dedim bu sefer ne simgesi belli nede pc mdeki yeri. denetim masamda yok ki kaldırayım.program files ta bile yok? nereye kuruldu bu program? pc açılırken load diyo ama ondan sonra pc de gözükmüyor. lütfen yardım

hocam başlat menüsünde saatin yanında yeşil bir şırınga resmi olur. onun üzerine çift tıklayın kurulum esnasında belirlediğiniz şifreyle giriş yapın. karşınızda çıkan menüden deaktif edip uninstall edin.

Ctrl+Alt+Shift+F10
tuşlarına aynı anda bas

veya

msdos ekranında aşadaki komutu yaz

Shieldcmd.exe /showicon /u "administrator" /p "password"
yaz
z52vwn2u6d1hhzh5eq.png

Hocam, başlat menüsünde şırıngaya benzer simge yok, anlayamadım bi türlü kafayı yiyecem ya. format atamam. onca programı tekrar kuramam.

esesfa' Alıntı:
Hocam, başlat menüsünde şırıngaya benzer simge yok, anlayamadım bi türlü kafayı yiyecem ya. format atamam. onca programı tekrar kuramam.
başlat menusunda şırınga işareti olmaz

tenten' Alıntı:
esesfa' Alıntı:
başlat menusunda şırınga işareti olmaz

hocam öncelikle şifreyi umarim hatirliyorsunuzdur.
bilgisayar açilirken home tusuna basiniz. sizden şifre isteyecektir. şifrenizi giriniz. ordaki seçeneklerden, yön tuşları ile uninstalli seçiniz olay tamamdir.
kolay gelsin

Geri