Drive Vaccine Hata

Kodla Büyü

serkanholep

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Drive Vaccine kurdum kurulumdan sonra yeniden başladığında bilgisayar eas - fix installation başlıklı siyah ekranda kalıyor

4 seçenek var
1-eaz fix kur
2-vga destekli kur
3- debug installation
4-cancel

hiçbiri işe yaramıyor

4 deyince baştan başlıyor aynı yerde kalıyor

diğer 3 ü bişeyi install edip windowsu açıyor ama hemen reset atıyor

bazısında görev yöneticisinden programları kaldırdığımda drive vaccine kurulmamış gözüküyor

nasıl düzeltebilirim bunu

teşekkürler

Hocam hatanın ndeni bilgisayara takılı olan bir güvenlik kartının olmasıdır. Güvenlik kartını çıkarırsan problem hallolacaktır. asayı açınız ve güvenlik kartını çıkarınız. Güvenlik kartı genelde PCI slotuna takılıdır ve diğer bileşen kartlara göre boyutu daha küçüktür.

Teşşekkür ederim pazartesi deneyeceğim

drive vaccine programı çalışan biilgisayarlarımda gerçekten güzel tavsiye ederim

drive vaccine programı gerçekten harika bir program ve windows 7 de de çok rahat çalışabiliyor. Bahsettiğiniz problemi aynen yaşadım ve güvenlik kartını çıkarmak kesin çözümdür, çünkü güvenlik kartı ve drive vaccine çakışan uygulamalardır.

bende de oldu ..aynen öyle ikisi çakışıyorda.Yalnız neden programlar içinmde drive vaccine görünmüyor.

sadece benim başıma mı geldi anlamadım :( programı kurdum bütün bilgisayarlara seri no da girdim 2 hafta sonra bütün makinalarda aktivasyon istiyor ve giremediğim için de pasif oldu nedenini anlamadım öyle bir şeyle karşılaşan var mı?

Benim de başıma şimdi geldi uwe hocam. Sadece bir bilgisayarda aktivasyon kodu istiyor."The program has expired. If you had purchased to software, you must activate in order to continue to use it." diye bir ileti geliyor ekrana. Oysa hepsine aynı şekilde kurmuştum. Üstelik bu pcye kurdum, kapatıp açınca böyle oldu. Siz çözüm bulabildiniz mi ya da çözümü bilen arkadaşlar var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim.

Hocam yazınızı ancak şimdi görebildim. Durum aynı bende, sanırım programı kaldıracağım bütün makinelerden çünkü boşu boşuna duruyor şu anda ve bir çözümde bulamadım.

Valla sorunu yanıtlayan arkadaşlardan ALLAH razı olsun... Pc sürekli açınıp kapanıyodu sürekli 4 seçenek. Güvenlik kartını çıkardım sorun halloldu... AKtivasyon kodunu isteyen arkadaşlara tavsiyem başka bi versiyon kurmalarıdır...

Geri