Drive Vaccine Programını nasıl uninstal yapabilirm?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jolly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jolly

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar drive vaccine programının simgesi çıkmıyor pc de, herhangi bir yolu var mı veya kısayolu nasıl kaldırabilirm bilgisayardan?

hocam açılışta (boot ekranında) home tuşuna basarsan pc den kaldırabileceğin ekran karşına gelecektir..

rica ederim hocam, bu arada bi not düşeyim, klavye düzeni ingilizce ye dönmüştü bende sizde de olabilir, şifreyi girerken sorun çıkarsa diye söyledim hocam..

Hocam simgesi yoksa kaldırmadan önce program files de shield diye bir klasör var. onun içinden shield.exe ye tıklayarak simgesini tekrar gösterebilirsiniz....

f klvye de hangi tuşa basmamız gerekiyor hocam.
birde shield klasörunden uninstal yapmaya çalısıyorum ama sifre istiyor. biliyo munsnz şifresini?

Hocam şifreyi unutmadınız değilmi? O şifreyi siz belirliyordunuz önceden eğer şifre belirlemediyseniz tamamen boş bırakıp hatta bakspace ile satırı sıfırlayıp uninstall ediniz.
Şifreyi unuttuysanız çözüm yolu az bişi daha uzun.

COBOL' Alıntı:
Hocam şifreyi unutmadınız değilmi? O şifreyi siz belirliyordunuz önceden eğer şifre belirlemediyseniz tamamen boş bırakıp hatta bakspace ile satırı sıfırlayıp uninstall ediniz.
Şifreyi unuttuysanız çözüm yolu az bişi daha uzun.

hocam programı ben kurmadım daha önce kurulmuş. shield klasorunden uninstal yaptığımda çıkan pencerede kullanıcı adı administrator olarak default geliyo ama şifre kısmı boş şifre istiyor bende bilmiyorum. Uzun yolu nasıl bunun?

arkadaşlar elimde dv_6.0 vardı. onu kurdum bilgisayara. sonra sistemi yeniden kapattı, açtı. sistem tepsisinde disable görünüyordu. enable yaptım, tekrar kapattı açtı. şimdi sistem tepsisinde görüntülenmiyor ve bilgisayarda yapmam gereken birkaç değişiklik daha var. home tuşu da kar etmedi. nereden bulucam bunu ben şimdi. lütfen yardımmm...

Geri