Drive Vaccine 'yi Win 7 de kullanabilen var mı?

Kodla Büyü
arkadaşlar xp de sorunsuz kullandığım program win 7 de kilitlenme ve mavi ekran sorunu yaratıyor programı kaldırdığımda düzeliyor.aranızda win 7 de kullanan var mı ? Teşekkürler...

Bu başlık iyi olmuş. Bende şimdi vestel bilgisayarlara win 7 kurdum ve driver vaccine ile garanti altına almayı düşünüyorum. Sizden gelecek cevapları merakla bekliyorum açıkçası...

Arkadaşlar sorunu halen çözemedim programı xp de kurduğum gibi kuruyorum ama win7 başlarken mavi ekranda kalıp 00005x0000 gibi bir kod hatası veriyor drive yi uninstal yapınca düzeliyor pc

geçen hafta ben de lab. daki bilgisayarlara win 7 kurdum. drive vaccine kurduktan sonra sonra bazılarında simgesi çıkmadı. onlarda tekrar kaldırıp kurdum düzeldi. şu an 15 bilgisayarda sorunsuz çalışıyor...

geçen sene ben de kuramamıştım. deep freeze kurmak zorunda kalmıştım.. kurulabiliyorsa, hemen kurmak isteyenlerdenim..

Wİn 7 Casper nirvana laptop ve Mini book ve Arçelik kasa
Denenmiştir.Sorun yok.
En sorunsuz olan dep freez ve drive vaccine de nasıl sorun yaratıyor anlamadım.Güvenlik kartı veya benzer bir yazılım vs vardır .Çakışma ve hata ekranı çıkartır ortaya.

ben de lab da 15+1 bilgisayara ilk önce win7 kurdum daha sonra Drive Vaccine yi kurdum hiç birinde bi sıkıntı çıkmadı

Sıkıntı yaşamayan öğretmenlerimiz kurdukları programların linkini verebilirmisiniz?

Geri