Drive_Vaccine_PC_Restore_PlusV9 actication kodu yardım

Kodla Büyü
arkadaşlar ben okula bu programı kurdum şifresini falanda girdim. program kuruldu çalıştı. ben bu programın admin kısmna girdiğimde experince 15 days yazıyor. sanki demo kurmuş gibi activasyon kodu falan istiyor. 4 günde geçti bulamadık öyle bir kod acaba siz buna nasıl bir çözüm ürettiniz. yardımlarınızı bekliyoruz teşekkürler

arkadaşlar benimde 1 bilgisayarda başıma geldi. format atmak zorunda kaldım. kurdum, serial girdim çalışıyordu. daha sonra ne olduysa aktivasyon kod istemeye başladı. çok aradım bulamadım. senebaşında oldu bu olay. yine bütün labda drive vaccine kullanıyorum. şu anda sorun yok.

ayrıca bu programda ben sadece C yi korusun istiyorum.D korunmasın...bu seçenkte yok...yada ben bulamadım :roll:
bunu nasıl yapıcam?

@light'ın verdiği key sağlamdır öğretmenim. Daha bugün aynı keyle bir arkadaşın bilgisayarına kurdum. Ama öte yandan @mirayabravci'da anlatmış hani.. Değerlendirmek gerek.

Bencede .
En az 2 yıldan bu yana kurduğum arkadaşlarımın sistemlerinde bir sorunla kaşılaşmadım. Bunlardan 12 yaşımdaki çocuk kullanıcı ( :P arkadaşın kızı) basit ingilizcesi ile Laptopundaki sistem üzerine değişiklik eklemeyi öğrendi.Bu yazılım gerçekten harika.
Benim kullandığım yazılımlar özellikle outlook (adres defteri ve gelen giden mailbox) bunu kullanmama engel.Ama bu sorunuda aşacağım.

mirayabravci' Alıntı:
Yok arkadaş anlatamıycam ya. Yahu şurdaki gibi adım adım okuyarak kurarsan activasyon filan istemiyor. Bugüne kadar anlattığım şekilde 3 labaratuvara kurdum, lisans full.

guvenlik-araclari-deepfreez-guvenlik-karti-filitre-f104/deepfreze-kullanmayin-bunu-kullanin-ucretsiz-full-t30686.html
yani sizin bilg larda sorun çıkmadı die bizde de çıkmamak zorunda mı hocam çıktı işte hepsinde çıkmıyo ama bir iki tanesinde çıktı hepsinde aynı sorun olsa kurmamdan kaynaklandı dicem ama sadece bi kısmında çıkıyosa buda benden kaynaklnmıyo sanırım.direk sorunu bizim kurmamızda arayacağınıza farklı yönlerden bakın bence olaya.

Geri