driver yüklü ses çıkmıyor?

Kodla Büyü

japcann

Aktif Üye
ubak projesi ile gelen 3 adet bilgisayara bugun format attım. win7 yükledim sadece ses driver sıkıntı oldu onu da everest programı ile bulup kurdum bilgisayarın 2 tanesinin ses kartı calısırken bir tanesinin ses kartı calısırmıs gibi gorunuyor ama ses cıkmıyor. Ön ve arka paneli çalışır hoparlörlerde denedim olmadı, biosu kurcaladım olmadı, bilgisayarbilisimde verilen linklerden ses driver indirip kurdum olmadı bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz arkadaslar

hocam geçenlerde diz üstü bilgisayarda başıma geldi. hopalörden ses gelirken kulaklıktan gelmiyordu. via marka olduğu için via arenadan bikaç driver yukleyip denedim sonunda hallettim. ama asıl söylemek istediğim araştırırken gördüğüm şu ki; bazen ses simgesinin olduğu yerden yapılan basit ayarlarla bu durum halledilmiş sende saatin yanında bulunan ses simgesine tıkla ve oradaki ayarları bi kurcala bence

http://forum.donanimhaber.com/m_39005547/tm.htm

DÜn aynı sıkıntıyı bende paylaştım ama sorunu çözecek bir cevap alamadım.

Cok ugrastim hocam ayni sıkınti devam ediyor sasirdim kaldim cozum bulabilirsem buraya yazacam insallah

arkadaslar denemediğim sey kalmadı :S son olarak birkac foto ekleyecegim sizde bi bakın

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    278.4 KB · Görüntüleme: 621
Geri