hocam gzel bir programmışsitelerdeyim' Alıntı:hirens boot cd içindeki wintools klasöründe veya yeni versiyonlarda programs klasörünün içinde 3dpnet diye bir program. Kurmak gerektirmez, gblarca büyüklükte değildir, içinde driver yok ama driverları bulur sizi bir web sitesine yönlendirir, içinde sadece sanırım ethernet sürücüleri var, eğer ethernet kartınızı tanımazsa diye, ethernet kartını tanıtıp internete çıkabiliyorsanız, diğer sürücüleri bulur ve linkini verir size. Siz sadece işletim sisteminize uygun sürücüyü indirin ve kurun. Bu kadar basit.
onu nerde bulcaz hiçbişey anlamadım :Ssitelerdeyim' Alıntı:hirens boot cd içindeki wintools klasöründe veya yeni versiyonlarda programs klasörünün içinde 3dpnet diye bir program. Kurmak gerektirmez, gblarca büyüklükte değildir, içinde driver yok ama driverları bulur sizi bir web sitesine yönlendirir, içinde sadece sanırım ethernet sürücüleri var, eğer ethernet kartınızı tanımazsa diye, ethernet kartını tanıtıp internete çıkabiliyorsanız, diğer sürücüleri bulur ve linkini verir size. Siz sadece işletim sisteminize uygun sürücüyü indirin ve kurun. Bu kadar basit.