Driverları nasıl bulacağım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neşem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

neşem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulda müdürün dell marka bilgisayarı var . Ve hiç bir driverı yok hatta ses driverları virüs sanıp nod32 silmiş format gerekiyor ancak driverları en kolay nasıl bulabilirim. Bu siteden indirdiğim driverlar sp3 yuklu bilgisayarlarda yüklenmiyor acil yardımederseniz sevinirim..

hocam driver magic diye bir program vardı, formattan sonra otomatik olarak tüm driverleri bulup yüklüyordu. ( tabii ethernet kartı sürücüsünü önceden yüklemek gerek) onu da deneyebilirsiniz...

hocam en garanti yol, everst ultimate programını indir ve kur. Anakartının ve sürücüsü gerekli diğer aygıtların marka ve modellerini öğren. İnternetten bu anakartların ve aygıtların sitelerine gir, oradan sürücülerini indir. kolay gelsin

selim_mehmet1' Alıntı:
hocam en garanti yol, everst ultimate programını indir ve kur. Anakartının ve sürücüsü gerekli diğer aygıtların marka ve modellerini öğren. İnternetten bu anakartların ve aygıtların sitelerine gir, oradan sürücülerini indir. kolay gelsin
bence de :+1:

driver genius(yazılışı böyleydi sanırım) da aynı şeyi yapıyor. hepsini kendi bulup yüklüyor.Ethernet driveri bulmak şartı var tabiki. Ben de müdürün dell bilgisayarıyla ugraştım baya bu çözüm oldu.

hocam usb girişlerinde sorun vardı bu gönderdiğiniz driverlardan 2350 tekrar yukleme yapmak istedim belki formsttan sonra yuklenmemiştir diye ama servis pack 3 oldugu için yukleme devam etmedi. nasıl yapacagım hakkında bilginiz var mı acaba ?

hocam format atmadan önce ekteki program ile driverların yedegini al sonra formatladıktan sonra aldıgın bu yedekle kolayca yükleyebilirisin.

ilacı da mevcut. saygıdeger adminlerim arkadaslar programı alana kadar 2-3 saatligine görmezden gelebilirlerse sevinirim. herşeyi anında görmek zorunda değilsiniz değil mi ama :)

Ekli dosyalar

hocam everest diye program var bilgisayarın en ufak parçasının bile markasını buluyor. model numarasını parçanın markası olan sitede arta hepsini bulursun:-)

Geri