DRIVERLARI bulamıyorum

Kodla Büyü
yeni başladım göreve 2 hafta önce kadar..Bilgisayarların kurtarma cdlerini ve driverlarını kaybetmişler. Elimde 3 makine var. driverları tanıtılmamış... bulamıyorum yardım eder misiniz?

1. Ağ bağdaştırıcısı: Realtek RTL8168?8111 ailesi PCI-E Gigabit Ethernet NIC(NDIS 6.0)
2.Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı : ATI Radeon tid 2400 Series
RV610 65nm 600 Mhz 64 bits..

Makinelerde vista yüklü ve kasa siemens Fujitsu...

veya nasıl bulabilirim o konuda yardım eder misiniz???Driver indir vb. sitelerde bulumadım maalesef...

Hocam artık tek tek driver bulup kart tanıtma modası geçti,bir çok driveri içinde barındıran paketler var halihazırda, onları kullanmanızı tavsiye ederim bu ve bundan sonraki driver problemlerinize birebir çözüm sağlayacaktır.Forumda paylaşılan bir paketi öneririm,indirmesi bir kac gününüzü alır belki ama çekin DVD'ye bundan sonra driver sorunu yaşamayın... 8)

driver-bios-firmware-update-f106/driverpack-solution-10-6-x32-x64-driver-aramaya-son-t53880.html

adres ver xp full driver entegreli dvd yapıp yollarım driver derdinden kurtulursun
windows 7 yüklemeni tavsite ederim genede bulamazsan driverleri ben inf dosyalarını buraya mailllerim

Geri