Dublajlı -yabancı filmler nereden indirilir??

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Selamlar;altyazılı filmleri torrent sitelerinden indirebiliyorum ama Türkçe Dublajlı filmler bu torrent sitelerinde yok;indirebileceğim bi yer var mıdır??Türk torrent sitelerinden var mı önerebileceğiniz??

bittürk gibi sitelerdenden indirilebilir ama bunun için üyelik ücretlidir. Ben türkçe dublaj filmleri internetteki online sitelerden idm ile indiriyorum.

hocam torrent sitelerinde yok demişsiniz fakat arena-tr.com sitesinde mevcut. örneğin en son yüklenen film:
Spectre 2015 BRRip XviD AC3 DuaL TR ENG - ARENA
üyelik burada da davetiye ile oluyor. davetiye hakkı kazandığımda gönderebilirim.

giryan' Alıntı:
hocam torrent sitelerinde yok demişsiniz fakat arena-tr.com sitesinde mevcut. örneğin en son yüklenen film:
Spectre 2015 BRRip XviD AC3 DuaL TR ENG - ARENA
üyelik burada da davetiye ile oluyor. davetiye hakkı kazandığımda gönderebilirim.

hocam çok makbule geçer..

Hocalarım arena-tr den 1 adet davetiyem var. spider23 hocama dün mesaj attım ama dönüş yapmadı. Gerçekten uzun süreli kullanacak bir hocam varsa davet gönderebilirim.

İlk özel mesaj scofield9 hocamdan gelmiş ve davetiyeyi kendisine gönderdim, yeniden davetiye hakkım olduğunda yine buradan paylaşmaya çalışırım.

arkadaşlar dublajlı film inidirebileceğim torrent sitesi varsa;davetiye varsa çok makbule geçer..

Film indirme siteleri virüs kaynıyor;pek çoğu da ücretli dosya depolama sitelerine yönlendiriyor;bende filmleri film izleme sitelerinden izlemeye başlatıp;Vİdeoyu kaydet diyerek indirmeye başladım...sadece hızı torrente göre biraz düşük oluyor ama en temizi buymuş...

Geri