Durumlar vahim.

Kodla Büyü

allen15

Aktif Üye
Arkadaslar okulum ilkokul oldu.Branş Öğretmenlerini topluca yeni yapılan bir okula aktardılar.Bende bir umut giderim diye seviniyordum.Yeni okulda Lab. yok ve 1 tane daha bilgisayar öğrt. var.İlçe de bilgisayar dersini seçen okulda sayılı imiş, ilçenin dışında 6 saat bir ders varmış.Müdür seni oraya göndermeye gönlüm el vermedi.Seni okulda ders saati görevlendirme olarak göndermedim dedi.Şimdi ilkokulda seçmeli bilgisayar dersi yok.Ben ne yapacam bu yasal mı arkadaslar.Ben okulda bos bos durup maas alıcam.Soruyorum nasıl görevlendirme olacak diye sen orasını karıstırma diyor.Anlayacağınız psikoloji felan kalmadı.Okuduğuma bin pişman oldum.Kazanırken fen,sosyal diğer branş derslerini gözüü kapalı kazanıyodrum.Şimdi keşke bunları okusaydım diyorum.Şimdi çok duyguluyum.Yazdıklarım karsık olabılır ama anlarabılmısımdır umarım.

hocam müdürünüz size iyilik yapmıs inanın, biz de aynı durumda bask bir okula gectik bugün, müdür bt sınıfını normal sınıfa cevirmiş, 2 bt öğretmeni ve 0 dersimiz var yani. üstelik tamamen yabancı bir okul tanımadığım bir idare... yeni müdür okulda tutucam sizi diyor... ne olacak bilmiyorum ama benim müdürüm de beni göndermeseydi cok daha mutlu olurdum...

valla hocam durum her sene daha da vahim olacak. bu sene bizde gelen dilekçelerde dini dersler, matematik ve ingilizce derslerine ağırlık vermişler. yani 5 lerden bize ekmek yok şimdiik seneye 6 larda da olmaz.zamanla böylece derste kalmaz.devam eden şu büyükk çalışmalardan çıkacak küçük sonuçları bekliyoruz.

evrim0626 hocam size katılıyorum.Halk seçmeli olunca dersimize önem vermiyor.Eğer ki Teknoloji Tasarım gibi zorunlu olursa biz rahat ederiz.Ama bu işi bakanlıktan halledilmesi gerekiyor.Sendikalara çağrıda bulunalım.Sırf bu yüzden sendikam sahip çıkmadı diye istifa ettim.Sendikası olan arkadaslar seslerini sendika aracılığı ile duyururlar iyi olur.Yoksa kökümüzü kazıdılar gittiler.

allen15' Alıntı:
evrim0626 hocam size katılıyorum.Halk seçmeli olunca dersimize önem vermiyor.Eğer ki Teknoloji Tasarım gibi zorunlu olursa biz rahat ederiz.Ama bu işi bakanlıktan halledilmesi gerekiyor.Sendikalara çağrıda bulunalım.Sırf bu yüzden sendikam sahip çıkmadı diye istifa ettim.Sendikası olan arkadaslar seslerini sendika aracılığı ile duyururlar iyi olur.Yoksa kökümüzü kazıdılar gittiler.

Aman hocam sendikalara çağrı yaparken Teknoloji ve Tasarımı örnek göstermeyin. O ders de kalktı kalkacak. Seneye 5 ve 6 larda yok. Sadece 7 ve sekizlerde olacak. Yeni ders saatlerine göre. Yani herkesin durumu vahim... Allah yardımcımız olsun...

Geri