dvd-rom u güç kaynağına bağlayınca monitöre görüntü gelmiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saw_all
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saw_all

Aktif Üye
geçen hafta bilgisayar aynı sorunla(monitöre sinyal gelmiyordu) teknik servise gitti, geldiğinde interneti yoktu ve virüs vardı format atayım dedim ama dvd güç kaynağına bağlı değildi açtım kasayı güç kaynağına bağladım ama monitöre görüntü gelmedi..
işin en kötü kısmıda dvd nin güç bağlantısını çıkarmama rağmen monitöre görüntü gelmiyor?? diğer tüm bağlantıları aynı :?

saw_all' Alıntı:
geçen hafta bilgisayar aynı sorunla(monitöre sinyal gelmiyordu) teknik servise gitti, geldiğinde interneti yoktu ve virüs vardı format atayım dedim ama dvd güç kaynağına bağlı değildi açtım kasayı güç kaynağına bağladım ama monitöre görüntü gelmedi..
işin en kötü kısmıda dvd nin güç bağlantısını çıkarmama rağmen monitöre görüntü gelmiyor?? diğer tüm bağlantıları aynı :?
Ekrankartınız yerinden oynamıştır.

hasari hocam ram gibi harici bir ekran kartı yok onboard sanırım, anakart MSI N1996 model :Ms-7267

teknik servisi aradım power suply değiştirdim dedi , dvd sürücünün sebeb olduğunu söyledeğimde ise dvd yi atıcaz ozamn dedi ama dvd rom u farklı bilgisayarda denedim çalışıyor ve power suply arızasına sebep olmuyor..

Geri