DYK Bilişim Dersi için Dilekçe Örneği

Kodla Büyü

korayekmekcioglu

Site Gezgini
EĞİTİM BİRLİĞİ SENDİKASI 4 NOLU ŞUBE BAŞKANLIĞINA

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında okullarda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında açıklanan dersler arasında Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi yer almamaktadır. Bakanlıkla yapılan görüşmeler neticesinde Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinin kurs kapsamında kaldırıldığı ve bu dersten kurs alınmayacağı açıklanmıştır.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın her ortamda kodlamanın ve milli yazılımın öneminden bahsettiği bu dönemde yani bilişim çağında kurs kapsamında Beden Eğitimi, Müzik, Drama, Görsel Sanatlar ve diğer branş derslerinin yer aldığı kurs listesinde Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinin kaldırılması bu dersi talep eden ve edecek olan öğrencilerimin ve kursu verecek Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin mağduriyet yaşamasına sebep olacaktır.
Üyesi olduğum Yetkili Sendika Eğitim-Bir-Sen ‘den Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin ve öğrencilerimizin yaşamış olduğu bu mağduriyetin giderilmesi noktasında desteklerinizi bekliyorum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu Kartal/İSTANBUL tarih
Telf: 29/09/2016 Ad Soyad İmza
Mail Adresi ()

başlığı değiştirip gerekli yerlere göderiyorum.

bt öğretmenlerinin mağduriyeti meselesi olarak görmek ne kadar doğru bilemiyorum

bu durum asıl öğrencileri mağdur eden fırsat eşitliği için geri adım bir EĞİTİM MESELESİDİR

Evet hocam maalesef öğretmen ve öğrencileri birbirinden ayrı düşünmek imkansız. Birinin mağduriyeti diğerinin de mağduriyeti oluyor.

Bugün öğrencilere duyurduk hepsi çok üzgün bazıları hocam biz parkta pankart açıp eylem yapacağız diyorlar. Nereye şikayet edebiliriz diyorlar BİMER'i isterlerse arayabileceklerini söyledim. Sonuçta şu da var sadece ana dersler diye bir olay yok köyden gelenler var kodlamayı gerçekten anlayan ve sevenler var. Her öğrenci yüzme kursu, tenis dersi, satranç, yabanci dil eğitim kursları v.b'ne gidecek maddi durumu yok okullarda ücretsiz açılan bu kurslar onlar için çok önemli.

Geri