DYK için Sendikalarımıza Mail Atalım

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Dyk konusunda mağdur olduğumuz herkesin malumudur.

Twitter eylemi başarısızlıkla sonuçlandı. Sendikalar bu konuda sessiz kaldı. En azından sendikalara mail ve telefon yağmuru yapabiliriz.

Sendikaların mail ve telefon bilgilerini aşağıda yazdım, lütfen herkes kendi sendikasına baskı kursun. Üyesi olmadığımız diğer sendikalara da mail atılabilir.

Sorun sadece DYK değil, bu en son olay dersin kaldırılmasına kadar gidebilecek bir sürecin ilk adımıdır, dik duruş göstermemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Türk Eğitim Sen:
iletisim@turkegitimsen.org.tr
0 312 4240960

Eğitim Bir Sen
egitimbirsen@egitimbirsen.org.tr
0 312 231 23 06

Eğitim Sen
bilgi@egitimsen.org.tr
0312 439 01 14

Eğitim İş
iletisim@egitimis.org.tr
0312 434 12 06

Teknoloji, bt, eba, fatih projesi ve kodlama ekseninde ortak bir metin çıkarıp, bürokratlara, köşe yazarlarına, gazetecilere, tv genel merkezlerine ve daha bir çok önemli nokalara hepimiz ayrı ayrı hesaplarımızdan mail atabiliriz.

:+1:
hakanotuken' Alıntı:
Teknoloji, bt, eba, fatih projesi ve kodlama ekseninde ortak bir metin çıkarıp, bürokratlara, köşe yazarlarına, gazetecilere, tv genel merkezlerine ve daha bir çok önemli nokalara hepimiz ayrı ayrı hesaplarımızdan mail atabiliriz.

bimere yaptğım başvuru dalga geçer gibi

Ekli dosyalar

• bimer.png
    bimer.png
    8.6 KB · Görüntüleme: 362
Bu iş sendikasiz olmaz sendikalar mutlaka birşeyler yapmalı. Özellikle yetkili sendika hatayı bakanlığa bildirip duzeltirmeli

Geri