Tskrler hocam ama bu dersi tamamla nin amaci farkli degil dimi yani saatin yetersizse yaziyoe yonetmelkte ama yinede bolemi yapilmasi gerekiyortheliony' Alıntı:hocam iki üç okul seçebilirsiniz hatta üçünde de görev alablirsiniz ancak okul idaresinin kurum girişi ekranın da sizin adınızın satır sonundaki "dersi tamamla" butonuna basması gerekiyor basarsa ikinci tercihiniz olan okulun ekranına düşersiniz ve böylelikle iki veya 3 okulun dyk sında görev alırsınız dersi tamamla ya basılmazsa sadece ilk tercihinizde kalırsınız diğer okullar sizi ekranında göremez
ihtiyaç fazlası bildire tıklarsa o okulun benim bu öğretmene ihitiyacım yok demesi anlamına gelir dersi tamamla derse ben gerekli saatte ders verdim benden sonraki tercih teki okulun ihtiyacı varsa o okulun ekranına düşsün anlamı çıkıyor hocammurat_erg' Alıntı:Tskrler hocam ama bu dersi tamamla nin amaci farkli degil dimi yani saatin yetersizse yaziyoe yonetmelkte ama yinede bolemi yapilmasi gerekiyortheliony' Alıntı:hocam iki üç okul seçebilirsiniz hatta üçünde de görev alablirsiniz ancak okul idaresinin kurum girişi ekranın da sizin adınızın satır sonundaki "dersi tamamla" butonuna basması gerekiyor basarsa ikinci tercihiniz olan okulun ekranına düşersiniz ve böylelikle iki veya 3 okulun dyk sında görev alırsınız dersi tamamla ya basılmazsa sadece ilk tercihinizde kalırsınız diğer okullar sizi ekranında göremez