DYK kursları kaç kişi olmalı

Kodla Büyü
BT öğrtmenlerinin yönetici olması gerekiyor, o zaman nasıl açılıyor bakın. Ben okulumda açtırıyorum, hem de ilk Bt ve Yazılımı.

Arkadaşlar bilişim teknolojileri kursu için her sınıf seviyesinden 10 ar kişi şartı zorunlu mu? Yoksa 5 ve 6 lardan örneğin toplam 10 kişi seçtiğinde kurs açılabiliyor mu?

kursu açmak için 10 kişi yeterli benim idarem 10 kişiye de kurs açıyor ama "10un altına düşünce kapatılır,mağdur olmayın,öğrenci sayınızı yükseltmeye çalışın" dior. 10-12 kişi ile açılıp da 2 ay sonra öğrenci gelmiyor die kapatılan kursumuz oldu

serbay2' Alıntı:
Arkadaşlar bilişim teknolojileri kursu için her sınıf seviyesinden 10 ar kişi şartı zorunlu mu? Yoksa 5 ve 6 lardan örneğin toplam 10 kişi seçtiğinde kurs açılabiliyor mu?
Hocam,

Sınıfları birbirinden bağımsız düşünün. Yani 5. sınıflar için en az 10 öğrenci 6. sınıflar için en az 10 öğrenci.

Hocam bazı müdürler bizim dersimizi sisteme eklemiyor, sadece teog derslerini ekliyorlar konuşmak lazım yaptıkları yanlış. sonuçta tüm derslerden açılabiliyor... benim müdürüm sorun yapmıyor görsel müzik hepsini ekliyor...

Geri