DYK OKUL BAŞVURULARI 23 OCAK'TA BAŞLIYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 61>34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar DYK ile ilgili bi takvim dolaşıyor, ne yaptık, neler yapabiliriz Bilişim adına. Takvim daralıyor.

Ekli dosyalar

• dyk.jpg
    dyk.jpg
    104.3 KB · Görüntüleme: 1,773
ilk dönem başında bilişim teknolojileri eğiticileri derneği yetkili biri ile görüşme gerçekleştirmişti. Bu yetkili kimdi acaba hatırlayan var mı yada görüşmeyi gerçekleştiren arkadaşlar bi açıklama yapsalar iyi olur. Bu kişilerle tekrar görüşmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Yine bi oldu bittiye gelmeyelim

ilk dönem başında bilişim teknolojileri eğiticileri derneği yetkili biri ile görüşme gerçekleştirmişti. Bu yetkili kimdi acaba hatırlayan var mı yada görüşmeyi gerçekleştiren arkadaşlar bi açıklama yapsalar iyi olur. Bu kişilerle tekrar görüşmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Yine bi oldu bittiye gelmeyelim

Dernekten arkadaşlar ellerine kurstan örnekler alarak gitmişlerdi tekrar bir girişim olacak gibi ilk görüşme olumlu diyebilirim.

BTE Dernegindeki arkadaşlar konu hakkinda bilgi sahibi mi acaba

Dernekteki arkadaşlar şu zamanlarda müdür yada daire başkanları ile görüşme saglasa bu iş tamam

Sadece beşler bile olsa hiç yoktan iyidir. Çocuklar devamlı soruyor kurslar açılacak mı diye.

147 yi arayan öğrencilere 2. dönem kursların yeniden tercih yapabileceğini söylemişler. Aramaya devam.

Arkadaşlar bu konuda yapılacak iş sendikaya baskı yapmaktır. Bu konuda ilk dönem Türk eğitim sen çalışma yapmıştır. Tekrar Türk eğitim sen aranarak bu konuda yardım istemeliyiz ben dün aradım. Bu konuda görüşmelerimizi yaptık dediler talep ne kadar çok olursa, bu işin üstüne o kadar fazla düşeceklerdir. Yapacağımız tek ey tel ile arayıp bu konuda çalışma yapmalarını mağduriyetimizi bildirmeleridir. Telefon : 0 312 4240960 (8 Hat)

Değerli arkadaşlar ben de dün sendikam ile (Eğitim - İş) görüştüm. İsteğim üzerine konuyla ilgili yazılı talepte bulunacaklarını bildirdiler. TES de tekrar bir girişimde bulunur diye düşünüyorum. Sendikalarınız ile mutlaka iletişime geçin eğer ki ilgilenmezlerse zaten o sendikadan size hayır gelmez. Sendikanın amacı üyelerinin özlük haklarını savunmak ve korumaktır. Üye yapmak için çabalıyorlarsa dertlerimizi de dinlemek mecburiyetindeler. bu konuda çekingen davranmayın sendikanızdan destek istemek en doğal hakkınız !

öğretmen başvuruları 6 şubatta başlayacak muhtemelen DYK da okutulacak ders ekleme işlemleri yarıyıl tatilinde yapılacak. Eğer bişeyler yapmazsak bizim dersi yine eklemeyecekler. İlk dönem twitter da etkinlik yapan arkadaşlar toplansa da bişeyler yapsak çok iyi olacak. Öğretmen başvuruları başladıktan sonra yapılacak herşey boşuna olacak.

Üzerimizde ölü toprağı var. Bilgisayar yok, kitap yok, kurs yok. Her işi yapan biziz. En çok iş bize düşüyor. İdarecilerin yarısı bilişimci.
İlginç...
Gerçekten ilginç

Arkadaşlar ne gere kiyorsa kurslar için yapalim.Çok kısıtlı zamanimiz kaldi.Birlik olmak vakti arkadaslar.Ben her etkinliğe varım.

Öğrenilmis çaresizlik yaşıyor bizim arkadaşlar. Eğer dersimiz eklenmezse sen bak burda kimler kimler yazacak konuşacak yok eklenmedi yok biz üvey evlatmiyiz. Eğer konusacaksak bir seyler yapacaksak o zaman bu zamandır.
Ne zaman bir bilişim öğretmeni ile konussaniz dersin durumundan sitem eder. Aynı kişiyi arayın yeni açıklanan Müfredata baktinmi inceledin mi diye sorun inanin ben daha bakamadım diyecektir. Kitap yayinlaninca da ya bu konuyu niye koydunuz der.

Gerçek ten ilginç.Bu kadar kalabalik bir grubuz.Ogrencilerimiz bizlerden daha fazla hevesliler kursumuz açılsın diye.Ben sendikalara mail attim.147 aradim.twitter dan etiketlemeler yaparak devam etmeliyiz.Hatta başlamalıyız demeliyim. :sleep:

eğitim-sen 6 ekim 2016 tarihinde bilişim teknolojileri ve yazılım dersinde kurs açılabilmesi için başvuruda bulunmuştu. başvurunun olumlu olup olmadığını 2. dönem içinde sanırsam göreceğiz.

TES'e mail geçtim Dersimize Kurs açılması yönünde. Neden mazlum gibi sürekli bizim ders ile uğraşıyorlar anlamıyorum.
2007 mezunuyum. belki 20 defa dersin konumu yeri adı saati kademesi vs. değişti her türlü darbe yiyoruz yalama oldu derss

İlgili yöneticilerin konudan fazlasıyla haberi var. Kişisel olarak 3-4 defa BIMER kanalı ile başvuruda bulunup 2. dönem değerlendirmeye alınacağı yönünde mailler göndermişler. Sonuç ta karar mercii onlar OHAL'den dolayı cok fazla ileri gidilemiyor. bakalım haftaya herşey netleşir.

Bu arada sıkıntı BT rehberin kurs açamaması mı yoksa BT dersinden kurs açılmaması mı?
Başka ders adı altında açamaz mıyız?

Kurs açmaya gelince yok ama her türlü angaryaya gelince var. Madem biz DYK açamayacak kadar değerli bir branş değiliz o zaman okulun binbir türlü angaryasını da vermesinler arkadaş.

Geri