dyned aynı öğrenci sorunu

Kodla Büyü

gunalhakan

Site Gezgini
dyned de geçen sene var olan öğrencileri ve sınıfları silip yeniden sınıf ekledim ancak bazı öğrencilerin e-posta laır kullanılıyor görünmesi sebebiyle yeni öğrenciler eklerken hata veriyor.

öğrenci e-posta sını aratıyorum ancak bulamıyorum. bazı sınıfların yarısı eklendi yarısı dışarda kaldı.
sınıfları silip tekrar yükledim ama sonuç aynı. sorun nedir ve çözümü için neler yapılabilir?

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

:( keşke silmeden önce burayı okusaydım aynısı benim de başıma geldi

yok mu tecrübe sahibi olan bir arkadaş

sadece okul numarasını kullanmışlar daha önceki yıllarda. akılda kalması kolay olsun diye ben de öyle yapmıştım hocam değiştircez artık isimleri napalım
teşekkür ederim ilginiz için.

hocam öğrencilere kullanıcı adlarını ve şifrelerini verirken daha basit şeyler seçerseniz çok daha iyi oluyor yoksa o dynede girme esnasında siz sinirden bütün çocukların kullanıcı adlarını ve şifrelerini girmek zorunda kalıyorsunuz çünkü daha @ nasıl yapılır onu bile bilmiyorlar kaldıki uzun uzun meb.k12.tr yazsınlar ve bunları akıllarında tutsunlar. ben bütün öğrencilerime isim1707@hotmail.com verdim şifreleride hepsinin kendi adı oldu daha kolay akıllarında kalıyor bende çok yorulmuyorum böylece:) bazı öğrencilerin adları aynı olunca sistem kabul etmiyor o zamanda öğrencinin adının yanına soyadınıda yazıyorum. yalnız size tavsiyem bu dynede hiç girmeden en azından bir 15 dakka projeksiyonla siz onlarca örnek yapın ve küçük ı harfinin ve diğer türkçe karakterlerin olmadığını uzun uzun anlatın çok fazla sorun çıkıyor yoksa.

hasari' Alıntı:
Aynı isimde başka öğrenciler olabilir. Yeni eklediğiniz öğrencilerin email adreslerine birde il kodunu ekleyin sorun kalmaz.
Örnek:
hasari@700.meb.k12.tr şeklinde kabul etmediğinde.
hasari21@700.meb.k12.tr haline getirip eklerseniz sorun yaşamazsınız.
Hocamız hızlı bir şekilde öğrenci nasıl eklenir diye bir sunu hazırlamış inceleminizi tavsi ederim.
dyned-ingilizce-dil-egitimi-sistemi-f130/e-okul-sayesinde-tum-okulu-1-saatte-dyned-e-yukleme-sistemi-t31930.html

tşkler hasari hocam alttaki link çok iii oldu

BBNET
Geri