DynEd de 10 gün girilmeyince puanlar 3-9 arasında düştü?

Kodla Büyü

siyanur86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar KASTAMONU ilinde bu sene DynEd e çok önem veriyolar. Bu da okulları etkiliyor. Öğrenciler bayram tatili gibi uzun tatilllerde 10 gün girmediklerinde DynEd e puanları 3-9 arasında düşüyor. Bu da tüm emeklenizin boşa gitmesi demek? Bunun için ne yapılabilir?

NOT: okulumz yatılı öğrencilerin evletrinde bilgisayarları yok

Evde girme imkanı yoksa uzun tatillerde yapacak birşey de yok sanırım hocam. Bizim sorumluluğumuz BT sınıfında Dyned sisteminin çalışır vaziyette olmasını sağlamak. Puanlarını da bırakalım ingilizce öğretmenleri düşünsün. İngiliz anahtarı yada İsviçre çakısı değiliz sonuçta :)

Hocam haklısın, acaba başka bi yol var mı diye merak ettim bu puan düşüşünden kurtulmak için, yardımcı olmaya çalışaym hocalara dedim.

siyanur86' Alıntı:
Hocam haklısın, acaba başka bi yol var mı diye merak ettim bu puan düşüşünden kurtulmak için, yardımcı olmaya çalışaym hocalara dedim.

Hocam ben de kastamonudayım aynı sorun var..
Ama düzgün çalışırlarsa çabuk yükseliyor puanlar...

hocam ben birşeyler duydum haberiniz olsun kullanmayı düşünmesemde elimde olmasını istiyorum sizlerde araştırın ben de Kastamonudayım bizim okul yerlerde süründüğü için problem olmuyor :D düşmeleri ...Program dynedde sizin yerinize hepsini dolduruyormuş o programı bir araştırın kulağınızda olsun bende araştırıyorum bulursam pm atarım sizlere

:) Süpermiş hocam bu program :) Bende araştırayım bulabilirseniz pm atın bende bulursam size atarım.

Ayrıca çabuk yükseliyorlar bir haftada başlıyor eski yerine gelmeye. ama sıkılıyor insan şimdi 15 tatili var puanlar yine 0 a doğru gidecek.

bu sorununu neden kendinize dert ediniyorsunuz? zaten başımıza ne gelirse vazifemiz olmayan işlere omuz vermekten geliyor. o işler daha sonra asli görevimizmiş gibi görünüyor. müdürünüz dyned puanlarının düşük olmasının hesabını size sormaya başlarsa şaşırmayın.

Evet başımıza ne gelirse vazifemiz olmayan işlere yardımcı olunca görevimiz gibi görünmesinden geliyor. Ama öğretmen arkadaşım mahvoluyor ve ücretli bir öğretmen. Hiçte anlamıyor ve o arkadaşı sıkıştırıyolar. Biraz acıma biraz da insani görev gibi hissedip yardımcı olmaya çalıyorum. İnşallah kıymetimiz bilinir...

siyanur86' Alıntı:
Evet başımıza ne gelirse vazifemiz olmayan işlere yardımcı olunca görevimiz gibi görünmesinden geliyor. Ama öğretmen arkadaşım mahvoluyor ve ücretli bir öğretmen. Hiçte anlamıyor ve o arkadaşı sıkıştırıyolar. Biraz acıma biraz da insani görev gibi hissedip yardımcı olmaya çalıyorum. İnşallah kıymetimiz bilinir...

Bu tarz durumlarda pık kıymet bilenine rastlamadım. Bir süre sonra ya tüm işleri size yıkmaya çalışıyorlar ya da bt'ye gelip öğrencileri serbest bırakmaya başlıyorlar. Siz kendi görevinizi tam yapın, beceremediği noktalarda öğrenmeleri için rehberlik edin yeterli. Ne kadar az yüz göz olursanız o kadar değerlisiniz. :)

sıkıntı ne ki arkadaşım. senin okullun kapanınca bizimkiler açık kalmıyor ki. hepsinin puanları düşecek sonuçta oda sıkıntı yaratmaz sanırım.

yaka' Alıntı:
hocam ben birşeyler duydum haberiniz olsun kullanmayı düşünmesemde elimde olmasını istiyorum sizlerde araştırın ben de Kastamonudayım bizim okul yerlerde süründüğü için problem olmuyor :D düşmeleri ...Program dynedde sizin yerinize hepsini dolduruyormuş o programı bir araştırın kulağınızda olsun bende araştırıyorum bulursam pm atarım sizlere

:) dyned programının asıl amacı puan toplamak mı acaba ? öğrenciler programdan yararlanıyor ve ingilizce ile ilgili bir faydası dokunuyorsa puanı fazla takmayın hocam saygılar...

hocam elbetteki ama bir yarış ve soruşturma olursa bizde bizde öğrenci gibi nota bakar oluyoruz...gel sen bunu vali yardımcısına anlat...sbs kastamonu ingilizcesi yerlerde olacak şimdi 5. ünite kosuna geçmek varken öğretmenler hala çocuklara 3. üniteyi işletememiş... :? :cry:

bormut' Alıntı:
sıkıntı ne ki arkadaşım. senin okullun kapanınca bizimkiler açık kalmıyor ki. hepsinin puanları düşecek sonuçta oda sıkıntı yaratmaz sanırım.
bende Kastamonuda bir köy okulunda bilgisayar öğrt. ve siyanur86 hocamı çok iyi anlıyorum. Burada Dyned olayı biraz abartıldı. Hatta biraz değil baya abartıldı. Her hafta okul sıralaması kastamonu mem de yayınlanıyor. Notu düşük okullar bizzat vali yardımcısı tarafında aranıyor. Hal böyle olunca herkes işi gücü bıraktı varsa yoksa dyned. Hocamın dediği gibi çocukların evinde bilgisayar olmadığı için birkaç gün girmeyince puanlar hemen düşüyor ve sorumlusu ingilizce ve bilgisayar öğretmeleri oluyor.
Siyanur86 hocam siz bizden şanslısınız yatılı olduğunuz için puanlarınız çabuk yükselir, bizim durumumuz daha vahim zaten puanımız hiç yükselmedi :)

buhran' Alıntı:
bormut' Alıntı:
bende Kastamonuda bir köy okulunda bilgisayar öğrt. ve siyanur86 hocamı çok iyi anlıyorum. Burada Dyned olayı biraz abartıldı. Hatta biraz değil baya abartıldı. Her hafta okul sıralaması kastamonu mem de yayınlanıyor. Notu düşük okullar bizzat vali yardımcısı tarafında aranıyor. Hal böyle olunca herkes işi gücü bıraktı varsa yoksa dyned. Hocamın dediği gibi çocukların evinde bilgisayar olmadığı için birkaç gün girmeyince puanlar hemen düşüyor ve sorumlusu ingilizce ve bilgisayar öğretmeleri oluyor.
Siyanur86 hocam siz bizden şanslısınız yatılı olduğunuz için puanlarınız çabuk yükselir, bizim durumumuz daha vahim zaten puanımız hiç yükselmedi :)

Hocam o zaman ingilizce öğretmenlerinize söyleyin dyned bölge toplantılarında öğrencilerin gelemediği bayram vb. tatil günlerinde hesabını dondurma veya buna benzer birşey yaptırsınlar aslında güzel fikir :) bende teklif edeyim bunu öğretmenimize

hocam böyle birşey sanırım yok:) , her zamanki gibi başınızın çaresine bakın, yapan nasıl yapıyor diyecekler...

Walla bunuda dert etmeyin bence ameleliğimiz yetmedi birde ingilizcecilerin kazıgına gönüllü mü olacagız. :puhaha:

Bizim zümre alem abi. Dertlerimiz bitti dyned kaldı. Arkadaşlar siz bilgisayarın ayakta tutulmasından sorumlusunuz dynedden bize ne ? :)

Zaten işiniz başınızdan aşkın değil mi.

:) Tayin isteyecekler Kastamonuyu yazmayın kesinlikle. DynEd den çekersiniz. :) Yapacak bişey yok İngilizceciler düşünsün ne diyelim artık...

yaw Siyanur hocam dyed mayıs ayına kadar geçerli bir proje olduğu için seneye olacağını düşünmüyorum bu sene için geçerli bir proje sbs de Kastamonu yerlerde sürüneceği için Mersin gibi bizimkilerde dynedin şahsi olarak kullanılması gerektiği taraftarı olacaklardır. Aslında belli bir seviyeye gelmiş öğrencileri sınav yaparak yurtdışı gezisi imkanı verseler güzel olur...tabii bunu bizimkiler yapmaz :D

BBNET
Geri