dyned güncelleme sorunu

Kodla Büyü

madman31

Aktif Üye
güncelle dediğimiz zaman "cannot create output file c:\ Program Files\Dyned\Dyned.jpg" die bir hata veriyo. çözümünü bilen var mı arkadaşlar?

hocam bu şekilde bir hata görmedim ama bir ihtimal belirttiğiniz yoldaki dyned.jpg dosyası belki salt okunur dur ve o dosya üzerine rewrite yapmaya çalışıyordur. o dosyanın adını değiştirerek (dyned_old.jpg) veya silerek tekrar denemeyi deneyebilirsiniz...

güncelle dediğimiz zaman "cannot create output file c:\ Program Files\Dyned\Dyned.jpg" die bir hata veriyo. çözümünü bilen var mı arkadaşlar?

eğer işletim sisteminiz vista ya da win7 ise güncellemede bu sorunla karşılaşabiliyorsunuz. güncelle simgesine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçerseniz sorun çıkarmaz. bendeki aynı sorunu bu şekilde atlattım.

Ben okulumda dyned eğitimini vermekte güçlük çekiyorum. Arkadaşlar üniversitede görmüşsünüzdür Authorware programını, bu program etkileşimli uygulamalar içindir. Şu dyned programını daha verimli kullanmak için internet ortamından takip edilebilecek bir sistem kurulsa nasıl olur. Öğrenciler interaktif bir şekilde programa katilabilsin, ama program internete bağlı her bilgisayardan girilebilinsin. Sonra yok launch dosyasını yükleyin, yok .ini dosyasını değiştirin gibi baş ağrılarıyla uğraşmayız. Bu dyned ana sorumlusunun mail adresini bilen varsa gönderebilir mi bana. Bu fikri yaygınlaştırsak çoğumuzun kafası rahatlar.

dyned klasörünün içindeki uptodate.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırınca sorun gidiyor.
saygılarımızla

BBNET
Geri