S saussure Üye Mesajlar 16 7 Mart 2008 #1 "aşağıdaki dizinler için yazma ayrıcalığınız yok"C:\programfiles/dyned/data_i0118898 Bu hata nedir arkadaşlar..Çözümü var mı?Sisteme kayıt yapıldı, güncellemeler yapıldı ama bu hata uyarsı nedeniyle program kullanılamıyor..
"aşağıdaki dizinler için yazma ayrıcalığınız yok"C:\programfiles/dyned/data_i0118898 Bu hata nedir arkadaşlar..Çözümü var mı?Sisteme kayıt yapıldı, güncellemeler yapıldı ama bu hata uyarsı nedeniyle program kullanılamıyor..
H hdx Site Gezgini Mesajlar 75 8 Mart 2008 #2 Bu kurulum diskinde kurulum yapmaya yetkili değilsiniz . NEDENİ : DynEd programı internet üzerinden bilgisayarınızın saat ve tarihini kontrol eder. Eğer bu ikisi hatalıysa bu mesajı verir. Çözümü: Bilgisayarınızın tarih ve saatini kontrol ederek düzeltiniz. diğer problemler için:www.asfa.com.tr/dyned_yardim.asp#1
Bu kurulum diskinde kurulum yapmaya yetkili değilsiniz . NEDENİ : DynEd programı internet üzerinden bilgisayarınızın saat ve tarihini kontrol eder. Eğer bu ikisi hatalıysa bu mesajı verir. Çözümü: Bilgisayarınızın tarih ve saatini kontrol ederek düzeltiniz. diğer problemler için:www.asfa.com.tr/dyned_yardim.asp#1
S saussure Üye Mesajlar 16 12 Mart 2008 #3 teşekkür ederim yardımınız için ama bu problemi çözmedi..Verdiğiniz linkteki hata uyarıları içerisinde benim aldığım hata uyarısının çözümü yok..
teşekkür ederim yardımınız için ama bu problemi çözmedi..Verdiğiniz linkteki hata uyarıları içerisinde benim aldığım hata uyarısının çözümü yok..