dyNed ve deepfreeze YARDIM

Kodla Büyü

110607

Aktif Üye
Arkadaşlar bu sorumu lütfen cvplayabilir misiniz.öğrenci bilgisyarlarında ve serverda deepfreeze aktifken dyned kullanımında bir sakınca var mı.

Hocam ben DynEd'i Deepfreeze'in aktif olmadığı sürücü olan D: sürücüsüne yüklemiştim geçen yıl, bildiğim kadaıyla Dyned öğrencinin yaptığı çalışmaları önce Bilgisayara kaydediyor sonra belirli aralıklarla Server'a bağlanıp bilgileri güncelliyor bu yüzden Deepfreeze'in aktif olmadığı bir sürücüde kurulu olması gerekiyor diye biliyorum.

önce korumayı kaldırın. dynedi C sürücüsüne yükleyin. hem öğretmen hem de öğrenci girişinden birer defa giriş yapın. kurması gerekenleri kursun. ardından korumayı aktif hale getirip bilgisayarınızı yeniden başlatın...

bizim bilgisayarlarda deepfreez bütün sürücülerde aktif.
o zaman önce deepfreeze kaldırcam tekrar kurcam bi de deepfreezi kaldırılmıyo bi türlü.. sonra dyned kaldırcam tekrar kurcam öyle mi olmalı
yoksa ders işleneceği zaman pasif ders bitince aktif mi olsun
ingilizceci de dyned çalışmasını bir günde toplasa.
ne dersiniz fikriniz

arkadaşım ben şöyle yaptım, deepfreze pasif hale getirdim, dyned i kurdum ve tüm güncelleştirmelerini yaptım çalışıp çalışmadığını kontrol ettim ve artık deepfrezi aktif hale getirdim. sorun yok 1 yıldan beri bu şekilde kullanıyorum.

BBNET
Geri