DYS-yönetici görevlendirmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kilit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Kilit

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumda bt yim.1 günlük eğitime yolladılar dys yöeticisi olacakmışım bulunduğum ilçede.Daha önce ki eğitimlere bir memur gitmiş .Yeni tayin olup ayrılmış ilçeden.Son eğitime gittim ondanda çok bir şey öğrenemedim.Dys sitemi öğrenilir öğrenilmesine ama hem okul(15 saat dersimde var) hem orası nasıl olacak anlamadım.Hem okulda btr hemde ilçenin dys yöneticisi olunur mu yönetmelik olarak?

hocam ilçede gidecek şef felan var ise onları almaları lazım. ben de dys hakkında bilgim yoktu ilçe ilk gün yolladı,baktım ki bizlik birşey değil bu devamlı ilçe mem de olmamız lazım..ben de ilçe ile konştum seminerlere katılmayacağımı söyledim ama kurulumunda yardımcı olacağımı söyledim sıkıntı çıkmadı..bide dys yöneticiliğiyle uğraşamam,tatillerimiz bile zehir olur..

Kilit' Alıntı:
Okulumda bt yim.1 günlük eğitime yolladılar dys yöeticisi olacakmışım bulunduğum ilçede.Daha önce ki eğitimlere bir memur gitmiş .Yeni tayin olup ayrılmış ilçeden.Son eğitime gittim ondanda çok bir şey öğrenemedim.Dys sitemi öğrenilir öğrenilmesine ama hem okul(15 saat dersimde var) hem orası nasıl olacak anlamadım.Hem okulda btr hemde ilçenin dys yöneticisi olunur mu yönetmelik olarak?
İlçenizin sizi DYS sorumlusu yapması çok yanlış. Sonucu kendilerine sorun olarak dönecek haberleri yok, kavrayamamışlar daha olayı.
Tabii size DYS de yükleyecekleri rolde önemli. Sadece bilgisayarlara DYS için kurulumların yapılması ise bir yere kadar kabul edilebilir. Fakat DYS ye gelecek ve gidecek yazıların yönlendirilmesi görevini vereceklerse bir çok şeyin aksayabileceğini düşünmeleri gerekecek.

Hocalarım iki kişi gittik mebden bir memurla.Memur bilgisayardan pek anlamıyor.Kurulum için gerekli işlemleri yapamaz.Fakat diğer işlemleride çözebileceğini zannetmiyorum.Önümüzdeki ayın 15 inde geçeceklermiş bu sisteme. Bu süreç üçünde bizden dys eğitim üzerinden yazışmalar yapmamızı istediler.Ne yapayım bilemedim.

Kilit' Alıntı:
Hocalarım iki kişi gittik mebden bir memurla.Memur bilgisayardan pek anlamıyor.Kurulum için gerekli işlemleri yapamaz.Fakat diğer işlemleride çözebileceğini zannetmiyorum.Önümüzdeki ayın 15 inde geçeceklermiş bu sisteme. Bu süreç üçünde bizden dys eğitim üzerinden yazışmalar yapmamızı istediler.Ne yapayım bilemedim.
hocam tekik destek olarak yardımcı olacağnızı ama ilçe yöneticisi olmak istemediğinizi belirtin..

Geri